Vant for niende året på rad

For niende år på rad har Rezidor Hotel Group, med Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene, blitt kåret til beste internasjonale hotellkjede under Grand Travel Awards i Norge. I tillegg vant hotellkjeden i år også prisen for årets beste hotelloperatørkjede i Norden.

Publisert

– Vi er veldig stolte over tildelingene og ønsker å takke alle som har stemt på oss. Dette er en fantastisk anerkjennelse og et resultat av den fremragende innsatsen og førsteklasses servicen som våre medarbeidere hver dag gir våre gjester, sier Ronald Smithjes, regiondirektør for Norge i Rezidor Hotel Group, som mottok prisene på vegne av det norske teamet.

Prisene i Grand Travel Awards er stemt fram av flere hundre aktører fra reisebyråer og leverandører i bransjen.

Enda bedre gjesteopplevelser

Nylig relanserte Rezidor sitt prisvinnende serviceprogram «Yes I Can!», som først ble lansert i 1995. Medarbeiderne har gjennomgått et oppdatert treningsprogram i hvordan de kan gi gjestene førsteklasses service og gode hotellopplevelser. Gjennom treningsprogrammet og i det daglige oppfordres medarbeiderne til å ta initiativ og ansvar for å sørge for at gjestene blir fornøyde.

– Våre medarbeidere gjør hver dag sitt ytterste for å gi gjestene suveren service og gjennom det oppdaterte treningsprogrammet legger vi ytterligere fokus på hvordan vi kan overgå gjestenes forventninger, sier Ronald Smithjes i en pressemelding.

Les også: Vant publikumsprisen på Grand Travel Awards

Rezidor sin største oppgradering i Norden noensinne

Rezidor Hotel Group er den internasjonale hotellkjeden som har størst portefølje i Norge, med nesten 30 hoteller spredt over hele landet. I løpet av de neste tre årene skal hotellkjeden pusse opp flere av Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge.

– Vi ønsker å forsterke vår posisjon som den beste internasjonale hotellkjeden og vi kommer til å fortsette å gjøre vårt ytterste for å gi gjestene våre de aller beste internasjonale hotellopplevelsene, med smakfull mat, inspirerende design og bransjens beste service, forteller Smithjes.

Hotellkjeden samarbeider med bransjens ledende designere, arkitekter og konseptutviklere, blant andre Snøhetta, Doos Architects og LINK arkitektur, for å gjennomføre den omfattende oppgraderingen i Norden.

Powered by Labrador CMS