Det nye franchisehotellet i Thon Hotels, Victoria Hotel Hamar, ligger i Strandgaten 21 og er Hamars eldste hotell. (Foto: Victoria Hotel Hamar)

Thon med nytt franchisehotell på Hamar

Thon Hotels åpner nytt franchisehotell på Hamar. Victoria Hotel Hamar er byens eldste hotell.

Publisert

Victoria Hotel Hamar har 161 nyrenoverte rom og suiter, frokostsal, lobby og konferanseavdelingen har tre storsaler og to grupperom. Den største konferansesalen har kapasitet til over 200 personer.

Hotellrestauranten leies også ut til private arrangementer. Vegg-i-vegg ligger sportsbaren O’Learys og den japanske restauranten Nagomi. Hotellet ligger i Strandgaten 21, og er Hamars eldste hotell.

Norlandia med ni franchisehoteller i Thon Hotels

Victoria Hotel Hamar har 161 nyrenoverte rom og suiter, frokostsal, lobby og konferanseavdeling. (Foto: Victoria Hotel Hamar)

– Vi har et godt samarbeid med Norlandia Hotel Group, og ser frem til å tilby våre gjester overnatting på Hamar. Hotellet bookes via våre digitale kanaler og blir en del av vår norske hotellportefølje under navnet Victoria Hotel Hamar, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Norlandia Hotel Group får nå totalt ni franchisehoteller, som ligger under porteføljen til Thon Hotels.

Like ved togstasjonen

– Norlandia har forsterket samarbeidet med Thon Hotels ytterligere med vårt nye hotell på Hamar. Vi overtok driften av hotellet i begynnelsen av august. Victoria Hotel Hamar har en fantastisk utsikt over Mjøsa. Beliggenheten er sentral, like ved togstasjonen, og her er det god konferansekapasitet, sier administrerende direktør for Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs.

Oppstarten på samarbeidet er 3. november.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS