Banken Hotel i Haugesund blir et partnerhotell i Smarthotel. (Foto: Banken Hotel)

Prisvinnende hotell til Smarthotel

Smarthotel og Banken Hotel inngår partnersamarbeid. Banken Hotel åpnet i april 2011, har 52 rom og ligger i Strandgaten, midt i Haugesund sentrum.

Publisert
Medeier i Banken Hotel, Leif Harald Endresen (fra venstre), hotellsjef Camilla Husby og Smarthotels kjedesjef Ørjan Kjærstad. (Foto: Smarthotel)

– Haugesund er en destinasjon vi har ønsket oss. Endelig har vi to hoteller i hjemfylket Rogaland, sier kjedeansvarlig i Smarthotel, Ørjan Kjærstad i en pressemelding.

Hotellkjeden har fra før hoteller i Oslo, Tromsø, Hammerfest, Forus (mellom Sandnes og Stavanger) samt partnerhotellet Bergen Harbour Hotel i Bergen.

– Banken Hotel er et fantastisk hotell med verdier vi kjenner oss igjen i: God service, innbydende frokost, sentral beliggenhet og ikke minst en god atmosfære, uttaler Kjærstad.

God kritikk

Banken Hotel, som holder til et bygg fra 1919 og som en gang var Haugesund Sparebank, stakk nylig av med seieren under TripAdvisors kåring «Best bargain hotel». De havnet også på en 23. plass på TripAdvisors liste over Norges 25 beste hoteller, uavhengig av kategori.

– At gjestene har gitt så gode tilbakemeldinger forsterker det gode inntrykket vi har av Banken Hotel. Med Banken som partnerhotell, er det nå tre av hotellene i Smarthotel-kjeden som ligger på «best bargain hotel»-listen til TripAdvisor. Det er vi stolte av, sier Kjærstad.

Beholder navnet

Banken Hotel skal beholde navnet sitt, men blir et såkalt partnerhotell i Smarthotel-kjeden. Hotellsjef Camilla Husby på Banken Hotel gleder seg til samarbeidet.

– Smarthotel, med sine innovative og driftseffektive løsninger, var et naturlig valg da vi skulle finne en samarbeidspartner, sier hun.

Banken Hotel skal fortsatt drives som et frittstående hotell, men vil ha et tett salgs- og markedssamarbeid som Smart partnerhotell.

– Samtidig vil vi videreutvikle de muligheter som ligger på driftssiden og ikke minst kompetanseoverføring begge veier. Vi gleder oss til et godt samarbeid, sier Husby.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS