Martin Land. (Foto: Haut Nordic)

Ny prosjektdirektør i Haut Nordic

Haut Nordic forsterker selskapet og etablerer egen prosjekt- og utviklingsdivisjon. Martin Land er hentet inn som prosjektdirektør.

Publisert

Han kommer fra stillingen som F&B-direktør i Thon Hotels, og har over 15 års erfaring fra blant annet Olav Thon Gruppen og Belvar.

Haut Nordic er et hotell- og restaurantkonsern. Selskapet drifter per i dag tre hoteller og flere restauranter. Selskapet jobber både med egenutviklede konsepter og franchisekonsepter.

– Jeg gleder meg stort til å være med å forme de unike prosjekter og konsepter som ligger i Haut Nordics fremtid sier Martin Land.

– Den tankegangen og den bevisstheten som finnes i bedriften på hvordan vi skal skape verdifulle kundeopplevelser og ikke minst fornøyde medarbeideropplevelser, gjør at jeg har stor tro på fremtiden og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Land i en pressemelding.

Bedre rustet

– Ansettelsen av Martin Land gjør Haut Nordic enda bedre rustet til å lede egne prosjekter og utvikle gode konsepter, sier administrerende direktør i Haut Nordic Sondre Prestegard.

– Gjennom gode servicekonsepter kommer den naturlige opplevelsen som våre gjester ønsker og forventer av Haut Nordic. Land er svært dyktig på konseptualisering med bærekraft og kvalitet i førersetet, og for Haut Nordic har det vært viktig å knytte til seg ressurser som både kan og tør tenke kvalitativt og innovativt inn i de spennende prosjekter Haut Nordic har i pipeline de neste årene, sier Prestegard.

Haut Nordic

Haut Nordic er Norges eneste fullservicekonsern, og utvikler eiendom, drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group har selskapet etablert fullservice konseptet for drift av kontorbygg.

Haut Nordic eksisterende hoteller er en del av Nordic Choice Hotels franchise-partneravtale. I tillegg til det svært populære event- og konferansesenteret Magazinet i Kongsberg, bygger Haut Nordic for tiden hotellet Miklagard på Gardermoen, et hotellkonsept med utsikt over Miklagard golfbane og med konferansefasiliteter for opptil 500 personer.

Hotellet får også en egen spaavdeling. Haut Nordic bygger også nytt hotell i Kongsberg og har et nytt hotell under etablering i Oslo Airport City.

Haut Nordics største samarbeidspartner på hotell er for tiden Nordic Choice Hotels. Selskapet har også avtaler med Big Horn og Dolly Dimple’s.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS