Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil i Fageråsen. (Foto: Rezidor)

Ny sjef for to Trysil-hoteller

Micael Eriksson er ny administrerende direktør for de to Radisson Blu-hotellene i Trysil. Har tar over etter Pontus Åkesson. Samtidig blir også Jonas Grape hotellsjef for begge hotellene.

Publisert
Micael Eriksson. (Foto: Rezidor)

Reizidor Hotel Group har to hoteller i Trysil, Radisson Blu Resort Trysil på sørøstsiden av fjellet, og Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil i Fageråsen, på nordsiden av fjellet.

– Fjelldestinasjon i verdensklasse

– Som administrerende direktør er formålet, sammen med de øvrige ansatte i resortteamet å sette fokus på gjesteopplevelsen og bidra til at Trysil som destinasjon fortsetter å utvikle seg i positiv retning mot en helårsdestinasjon. Med byggingen av Scandinavian Mountains Airport er jeg overbevist om at Trysil og Sälen kommer til å bli fjelldestinasjoner i verdensklasse, og det blir en spennende utfordring. Fremtidsutsikten for resorthotellene er veldig positive, og det er inspirerende at jeg har blitt valgt til å delta i dette arbeidet, sier Micael Eriksson.

Det er to Radisson Blu-hoteller i Trysil, Radisson Blu Resort Trysil (bildet) på sørøstsiden av fjellet, og Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil i Fageråsen. (Foto: Ola Matsson/Skistar)

Pontus Åkesson har vært administrerende direktør i Trysil i 4,5 år, og sluttet i stillingen 1. november.

Jonas Grape. (Foto: Ola Mattson/Skistar)

Bred erfaring

Micael Eriksson har lang og bred erfaring innen hotell-, restaurant- og destinasjonsarbeid. Han har tidligere vært daglig leder for Strömma Fjäll & Aktivitet – Riksgränsen (øs for Narvik), Hemavan og Tärnaby like øst for Mo i Rana/Mosjøen, Sjönära Möten - Smådalarö Gård, Fågelbro Hus, Krusenberg Herrgård og Sejour AB - Haga Slott, Skokloster Wärdshus samt Säby Säteri. Erikson har også vært daglig leder for Visit Värmdö, og arbeidet som salgs- og markedssjef for Strömma.

– Med sin lange erfaring i hotell- og restaurantbransjen vil Eriksons kunnskap komme godt til nytte i den videre utviklingen av resorthotellene i Trysil, og vi har høye forventninger, sier Mats Årjes, styreleder for Radisson Blu Resort, Trysil og Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil, i en pressenmelding.

Hotellsjef på begge hotellene

I forbindelse med ansettelsen av ny administrerende direktør for resorthotellene i Trysil tar Jonas Grape, som har vært hotellsjef for Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil også over ansvaret som hotellsjef for Radisson Blu Resort Trysil.

Grape var med på etableringen av Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil i 2011, og har en solid hotellbakgrunn fra både Sveits, USA, England og Irland i stillinger som resepsjonssjef, revenue manager og hotellsjef. Han tok sin utdanning i England og har en BSc (Hons) i Hotel & Restaurant Management fra Oxford Brookes University.

– Han er svært kompetent, og har driftet Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil på en imponerende måte. I løpet av de siste fem årene har vi hatt en fantastisk utvikling med en omsetningsøkning på 60 prosent. Vi har stor tillit til at Eriksen og Grape vil utfylle hverandre godt, og sammen med sitt team skape de beste forutsetninger for å lykkes i fremtiden, sier Årjes i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS