Park Inn i Trysil blir Radisson Blu

Park Inn by Radisson hotellet i Trysil gjøres i desember om til Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil.

Publisert
Pontus Åkesson.

Hotellet får samtidig større uteservering og konsepter som «Super Breakfast» og «Experience Meetings». Hotellkjeden tilbyr dermed gjestene to Radisson Blu-resorter midt i Norges største skidestinasjon.

– Vår målsetting er å fortsette å gi gjestene de aller beste hotellopplevelsene og med et nytt frokostkonsept og alle de andre prisvinnende Radisson Blu-konseptene er vi sikre på at vi kan gi gjestene våre akkurat det, sier hotelldirektør Pontus Åkesson.

På Fageråsen-siden

Radisson Blu er kjent for sine prisvinnende servicekonsepter og alle disse blir å finne hos det tidligere Park Inn by Radisson hotellet som i desember konverteres til et Radisson Blu Mountain Resort & Residences. Hotellet har 369 rom og suiter, 166 leiligheter og ligger midt i skibakken på Fageråsen-siden i Trysil.

– Nytt for sesongen er også at vi har glasset inn uteserveringen vår på 150 kvm slik at våre gjester får enda bedre plass på våre populære lunsjer og afterski. Vi utvider også kveldsmenyen slik at vi er det ideelle stedet å avslutte en strålende skidag på, sier Pontus Åkesson.

To Radisson Blu-resorter i Trysil

Med 67 utforløyper og utallige langrennsløyper utenfor døren har Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil vært et naturlig valg for skientusiaster siden 2011. Hotellet ligger 802 meter over havnivå, og er en ideell base både for de som vil gå langrenn og de som vil kjøre utforløyper. I Kulpen Spa kan gjestene nyte et innendørs svømmebasseng og badstue, treningsområde og tolv behandlingsrom. Hotellet, som også er et populært konferansehotell, tilbyr 8 møterom og ligger mindre enn tre timer fra Oslo.

I tillegg til nye Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil, ligger helårsåpne Radisson Blu Resort Trysil mellom fjellene i Trysil. Hotellet åpnet i 2008 og tilbyr ski in/ski-out om vinteren og bike-in/bike-out om sommeren. Dette hotellet tilbyr gjestene et stort tilbud av aktiviteter, som eksempelvis ski, sykling, bowling og gym.

Konverteringen av hotellet har pågått gjennom sommeren og det nye Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil står klart til å ønske gjestene velkommen til åpningen av vintersesongen i desember 2016.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS