Mannerstrøm Ny bok Skalldyr nett

Ny bok om skalldyr

En ny bok om skalldyr er nå i salg i Norge. Det er svenske Leif Mannerström, som er kåret til Årets Kock i Sverige tre ganger, som har skrevet boka, som enkelt og greit har fått tittelen Skalldyr.

Publisert

Leif Mannerström med ny bok om skalldyr. (Foto: Kom Forlag)

Leif Mannerström er en nestor innen svensk gastronomi, med en imponerende merittliste. Sammen med Christer Svantesson skapte han "det nye svenske kjøkkenet".

Sjömagasinet i Göteborg

Fra 1994 har han eid stjernerestauranten Sjömagasinet i Göteborg.

Leif Mannerström har også skrevet en rekke andre bøker, blant andre Johannas hemligheter, Grabbarnas kokbok, Middagstips med Christer Svantesson, Fisk och skaldjur för alla sinnen, og Sill & strømming.

100 oppskrifter

Skalldyr presenterer om lag100 utvalgte oppskrifter med alle typer skalldyr som er vanlig i nordiske farvann.

"Det er lagt vekt på å kombinere det smakfulle og elegante med det enkle - her vil alle finne noe etter sitt eget hjerte", heter det i en melding fra forlaget.

Elsker skalldyr

Illustrasjonsfoto: Morten Holt

"Jeg elsker skalldyr! Bare ordet er ren poesi. Skalldyr er mat for guder, og gir oss mennesker en himmelsk smaksopplevelse" , sier Leif Mannerström

Forlag:Kom Forlag

"
Powered by Labrador CMS