Svein Erik Renaa (8) nett

Sensuell kokebok fra Renaa og Haga

Kokk Sven Erik Renaa og Fotograf Tom Haga har samarbeidet om en sensuell kokebok. Boken lanseres under Gladmatfestivalen i sommer.

Publisert

Sven Erik Renaa (bildet) lanserer en n y sensuell kokebok sammen med fotograf Tom Haga under Gladmatfestivalen i sommer. (Foto: Morten Holt)

Tom Haga og Sven Erik Renaa har laget en kokebok litt utenom det vanlige.

Under Gladmatfestivalen i juli lanseres kokeboken Naked ingredients, skriver Rogalands Avis.

Renaa bak oppskriftene

Fotograf Tom Haga har tatt bildene, og kokk Sven Erik Renaa står for oppskriftene.

- Det har tatt fem år å samle de bildene jeg trengte til denne boken, sier Tom Haga til avisen.

Boken inneholder 69 matbilder oppskrifter og 111 bilder med modeller.

Nye målgrupper?

Boken utgis på Drivkraft forlag. Daglig leder i forlaget, Alf-Erik Malm, tror kokeboken kan nå nye lesere.

- Det er den perfekte gave til menn som ikke er så vant med å lage mat. Jeg tror den kan føre til at mange som ikke har brukt mye til på kokebøker før kan begynne med det nå, sier Malm.

Utenfor Norges grenser

Så vidt Malm og Haga bekjent er dette første gang en slik bok gis ut i Norge. De håper boken kan slå an internasjonalt.

- Jeg har tro på at denne kan ha potensial utover Rogalands og Norges grenser, sier Malm til Rogalands Avis.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS