
Horeca 2/2012
Kokkelinja på Rosthaug videregående skole satser stort. Siste helga i februar serverte skolen 400 kresne pressefolk under skiflygings- VM i Vikersund, og de landet trygt. Deler av Rammkjellarn i Vertshuset Røros er de siste månedene omgjort til et mikrobryggeri. Les mer om nr 2/2012 her
Denne utgaven inneholder:

TYPEBEDRIFT:• Cochs Pensjonat: Lytter mer, sløser mindre
UTDANNING• Fjellstø landing i Vikersund
ØL • Mikrobryggeri i restaurantkjelleren• Nytt øl fra Hvaler
VERTSHUS• Vertshuset Røros: Serverer i ærverdige lokaler
MATOMSORGSPRISEN
RESTAURANT• Renaas rene matrike
COMFORT HOTELS • Comfort-hotellene er mest trendy • Comfort Hotel Square: Effektivt og billig• Unikt Comfort-hotell i Oslo
HOTELL• Hett i Hammerfest
VERTSHUS• Steigen Vertshus: Et allaktivitetshus i Steigen
MCDONALDS• Her startet eventyret
VIN – Rhônedalen• Vin fra Frankrikes hovedpulsåre
BRANSJEJUS• Sykelønnsordningen
BRANSJEKALENDER/MESSENYTT• NM i kokkekunst og NM i servitørfag 2012
HORECATRENDER• Tøffe restauranttider i Danmark
PORTRETT: Dan Steffen Aasen• NysgjerrigDan
LEDER • Jeg vil sitte på do i fred" • BRANSJENYTT • NYTT OM NAVN • SELSKAPSNYTT • • HORECAMARKEDET • BFSN • • VIN • DRIKKE • PRODUKTER •• LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT•
"