3MSystem
3MSystem

Påviser farlige patogener

- Etter tiår med effektivisering av produksjonshygienen i næringsmiddelindustrien med 3M Petrifilm, lanserer 3M nok 3M Molecular Detection System, en rask, nøyaktig og brukervennlig metode for påvisning av farlige patogener, som Salmonella, E. coli O157 og Listeria, som kan føre til stenging av bedrifter og true folkehelsen.

Publisert

3M Molecular Detection System er tilgjengelig over hele verden, og er basert på en innovativ kombinasjon av unike teknologier, som innebærer isotermisk DNA-amplifikasjon og detektering av bioluminiscens.

En kompakt enhet

Systemet ble utviklet med tanke på 3M-kundenes testbehov, overført til et kompakt, enkelt, robust system som er enkelt å implementere og vedlikeholde, uten at det påvirker nøyaktighet og pålitelighet.

– Ved å dra nytte av 3Ms tradisjoner for innovative idèer, i tett samarbeid med våre kunder, mener vi at vi har funnet en optimal løsning som muliggjør en raskere og enklere metode for nøyaktig detektering av patogener, sier Francine Savage, konserndirektør og daglig leder, i 3Ms Food Safety avdeling.

– På samme måte som 3M Petrifilm lyktes med å smelte sammen raffinement med enkelthet, optimaliserer 3M Molecular Detection System teknikernes tid og produktivitet, ved å forbedre bedriftens inntjening, beskytte firmaenes merkevarer og sikre for folkehelsen, sier Savage.

Avansert materie

3M Molecular Detection System leverer høyt sensitive resultater ved å sikte seg inn på og forsterke nukleinsyre i oppformerte prøver. Den automatiserte teknologien har blitt evaluert for en mengde mattyper, inkludert kjøtt, behandlet mat, dyrefôr og miljøprøver. Instrumentet er nett og kompakt – det tar mindre plass på benken enn en bærbar PC, noe som gjør den mobil og tilpasningsdyktig i forskjellige laboratoriemiljø.

– Patogene tester kan nå gjøres enkelt og rimelig, Matprodusentene vil dra stor nytte av det rimelige systemet som gir nøyaktige, raske resultater, og som minimaliserer nedetiden i laboratoriet. Flere organismer kan testes i en enkelt kjøring, og den er utviklet for å hjelpe våre kunder med å utføre færre omprøver og for å kunne ta kritiske avgjørelser raskere, sier Niki Montgomery, 3M Food Safetys leder for utvikling av global marketing.

For mer informasjon, www.3M.com/3MMolecularDetectionSystem

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS