Navn i nyhetene

Her finner du siste nytt om navn i bransjen.

Publisert

Rune Nilsen (29) er ansatt som ny konferansesjef på Scandic Tromsø. Nilsen kommer fra Clarion Hotell Bryggen i Tromsø, hvor han har jobbet siden åpningen av hotellet. Han har jobbet flere år i restaurantbransjen, som assisterende konferansesjef og restaurantsjef.

Bjarne og Roger Michalsen har åpnet utestedet Hawk i Tromsø. De har brukt 10 millioner kroner av oppsparte midlerfor å gjøre om bygget på Stortorget til byens største restauranthus.

Hans Magne Olsen (32) er ny daglig leder for Bryggerie' Pub i Honningsvåg. Han tar over etter Kari Lene Olsen

Ole-Jonny Korsgård (46) har forlatt Thon Hotels. I mars sluttet han i jobben som prosjektleder for Thon-hotellene i Nord-Norge. Korsgård har vært tilknyttet kjeden i fem år.

Ståle Dahle planlegger etablering av kafédrift og bar i lokalene som tidligere huset Narvesen i Brønnøysund.

Bjørn-Ivar Forshaug og Svein-Terje Forshaug, brødrepar i 50-årene, står bak selskapet Dronninga kafe & spiseri, som driver det nye utetilbudet Frydenlund - Le Cafe i Domuskafeen i Narvik. Den nye kafeen, som ble åpnet i begynnelsen av mars, har 100 sitteplasser.

Therese K. Langbakk (26) har tatt over som resepsjonssjef på Quality Hotel Grand Royal i Narvik. De siste sju årene har 26-åringen, som opprinnelig kommer fra Narvik, studert og jobbet i Stavanger.

Morten Kyltveit er ny driver for Evenes Hotell i Bogen i Ofoten. Han har 25 års erfaring fra hotell- og cateringvirksomhet i Larvik-området. Hotellet blir en familiebedrift der både bror, nevø og Kyltveits brasilianske kone skal involveres.

Sølvi Øgsnes har de siste ti årene drevet Israel Riges Cafe på Breidablikk Gjestehus i Narvik. Etter Vinterfestivalen i år ble det imidlertid satt et punktum for driften.

Jarle Moen er konstituert direktør ved Quality Hotel Arcticus i Harstad. Choice kjøpte nylig hotellet.

Powered by Labrador CMS