Gunnar Hvarnes i aksjon1 (11)

Hvarnes blir kjøkkensjef i konserhuset

Maestro F&B AS, som vant serveringsanbudet i det nye konserthuset i Stavanger, har kapret kokker fra øverste hylle: Gunnar Hvarnes og Andreas Myhrvold ansettes som henholdsvis kjøkkensjef og assisterende kjøkkensjef fra og med sommeren 2012, opplyser daglig leder for Maestro F&B, Gunvar Wie.

Publisert

Gunnar Hvarnes var Norges deltaker i Bocuse d`Or Europe 2010 i Geneve og i Bocuse d`Or i Lyon i 2011. Nå blir han kjøkkensjef for Maestro AS, som skal drive restauranten i det nye konserthuset i Stavanger. (Foto: Morten Holt)

Begge kommer fra stillinger ved Gastronomisk Institutt i Stavanger, der de har vært ansatt som konsulent og faglig ansvarlig siden 2006/2007.

Gunnar Hvarnes

Hvarnes har jobbet på profilerte restauranter som Annen Etage, Brasserie Hansken, Bon Iloc og Bølgen&Moi før oppstart på Gastronomisk institutt i Stavanger.

Andreas Myhrvold blir assisterende kjøkkensjef i restauranten i konserthuset i Stavanger. (Foto: Tom Haga)

Han har følgende meritter å vise til: To NM-gull samt verdensmester og olympisk mester som kaptein for det Norske kokkelandslaget, årets kokk 2009, sølv i Bocuse d`Or Europe i 2010 og bronse i Bocuse d`Or 2011.

Andreas Myhrvold

Også Myhrvold har jobbet på profilerte restauranter: Oro, Feinschmecker, Restaurant Oscarsgate og Statholdergaarden; de tre sistnevnte med en stjerne i Michelin-guiden.

Han har deltatt på flere store lagkonkurranser både på Det Norske Kokkelandslagets junior- og seniorteam. Med landslaget har han vunnet VM-gull i 2006, OL-gull i 2008 samt bronse i 2007.

Hvarnes og Myhrvold ser frem til å ha ansvaret for all kjøkkendrift ved det nye konserthuset og de vil ha en mellomfase hos Charles & De i Sandnes frem til oppstart ved nytt konserthus høsten 2012.

Maestro F&B

AS Maestro F&B vil ha ansvaret for all servering av mat og drikke knyttet til Stavanger Konserthus. Dette innebefatter dagens konserthus og nytt konserthus som åpner høsten 2012.

I det nye konserthuset vil Maestro drifte faste og mobile barer på innendørs og utendørsarrangementer, bankettavdeling, VIP-rom med tilhørende mezzanin samt Maestro Spiseri og Bar.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS