RessRheingauRiesling

To Riesling-viner fra B & R Wine

Det nyetablert selskapet B & R Wine AS presenterer to Riesling-viner for det norske horecamarkedet, J.Bäumer Rheingau Riesling Classic og Ress Rheingau Riesling Trocken.

Publisert

J.Bäumer Rheingau Riesling Classic.

J.Bäumer Rheingau

Riesling Classic

Beskrivelse: Frisk, ren korrekt riesling med lime/sitrusaroma og et flott eple- og fruktpreg. En godt markert syrlighet, fruktig med en lett og behagelig sødme i avslutningen.

Bruksområde: Nytes alene eller sammen med enkle fiske- og skalldyrsretter, skalldyr naturelle, sushi, pasta og salater med fisk og skalldyr. Lyst kjøtt, salte og røkte skinker, faste oster, asiatisk inspirert mat.

Land: Tyskland

Pris: 88 kroner (eks)

Ress Rheingau Riesling Trocken.

Ress Rheingau Riesling Trocken

Beskrivelse: Frisk og typeriktig vin fra Rheingau med et flott eple- og lime-sitruspreg, streif av mineraler og flotte aromaer av grønne epler. Syrlig vin med et streif av sødme, distinkt eplepreg og lett syrlig finish.

Bruksområde: Frisk og fruktig vin som godt kan nytes alene eller i følge med skalldyr naturelle, tartar av fisk og skalldyr, marinert fisk og skalldyr, sushi, lett krydrede retter, salater, kremete supper og pastaretter.

Land: Tyskland

Pris: 94 kroner

B & R Wine AS

B & R Wine AS, som har base i Oslo, er et nyetablert vinimportselskap som kommer til å fokusere på de klassiske europeiske områdene. I tillegg til nye viner fra Weingut Balthasar Ress vil B & R Wine AS lansere nye produkter og leverandører fra Tyskland, Frankrike og Italia.

Selskapet ønsker å ha en så ”grønn” profil som mulig i alt fra produktene til firmabiler og brevark, og vil derfor også søke til partnere og kunder som har dette som søkelys.

Hjemmesiden Br-wine.com vil bli operativ i løpet av våren 2011.

"
Powered by Labrador CMS