MillsBongardTønderIversen

Bilder fra torsdag på Smak 2011

I går hadde vi bilde av Idun-gutta i curlingbukser. Mills-gutta vil ikke være noe dårligere. Her er majonesgutten Anders Bongard og kaviarkaren Morten Tønder Iversen på Mills sin stand i dag. Se flere bilder fra torsdag på Smak 2011 her.

Publisert

Anders Bongard (til venstre) og Morten Tønder Iversen i oppfinnsomme antrekk på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

På flere av standene finner vi oppfinnsomme antrekk, som bidrar til å lokke publikum og gjestenes interesse.

Tredje dag av Smak 2011 er unnagjort. I ettermiddag avgjøres blant annet Årets Grønne Kokk (se egen sak) og NM i rekesmørbrød (se egen sak her). Det kommer en egne saker om dette senere i kveld.

Se noen bilder fra dagens begivenheter og utstillinger under.

Se bilder fra Smak 2011 på tirsdag her

Se bilder fra Smak 2011 på onsdag her

"

Fagsjef Egil Langemyr i aksjon på Culinors stand. (Foto: Morten Holt)

Stig Harris Fagerholt (til venstre) og Lukasz Brekke var begge med i NM i kokkekunst i Trondheim i fjor. Denne gangen utgjorde de det ene paret i Årets Grønne Kokk 2011. (Foto: Morten Holt)

Karl Gunnar Harbak (til venstre) og Jan Ivar Nykvist fra Centra Høvik var på lag i Årets Grønne Kokk 2011. (Foto: Morten Holt)

Culina-restauranten på Smak 2011 har utvilsomt litt middelhavspreg. (Foto: Heidi Fjelland)

Fredrik Larstorp fra det forholdsvis nyeetablerte firmaet Cash Free Vending, som satser på ulike fleksible kortbetalingsløsninger for ulike typer automater. Du kan lese mer om løsningene og firmaet i neste magasinutgave av Horeca. (Foto: Morten Holt)

Et av parene i Årets Grønne Kokk, som avgjøres nå i ettermiddag; Maren Solheim og Are Nordvedt. (Foto: Morten Holt)

Christopher Davidsen (til venstre) og Raymond Grimstad utgjorde ett av lagene i Årets Grønne Kokk 2011. (Foto: Morten Holt)

Renate Zahl og Balazs Debreczeny fra Bølgen og Moi konkurrerte sammen i Årets Grønne Kokk 2011. (Foto: Morten Holt)

Geir Magnus Svae var hoveddommer i Årets Grønne Kokk 2011. (Foto: Morten Holt)

Christer Knutsen i FellesJuice presenterte Vår, som har slått an som en god matdrikke både her hjemme og i utlandet. Her med Vår med eple og solbær. (Foto: Morten Holt)

Innbydende fiskedisk hos Naustvik Enghav. (Foto: Heidi Fjelland)

Fra borddekningskonkurransen på Smak 2011. Dette bordet er kreert av Marcus Weis fra Soria Moria kurs- og konferansesenter og Kristine Pedersen fra Oslo Militære Samfund. (Foto: Heidi Fjelland)

Moderne tallerkener er klare på ASKOs stand. (Foto: Heidi Fjelland)

Donnabel Michelsen i firmaet Brødrene Michelsen med det spanske flaskevannet Malavella, som nå lanseres på horecamarkedet i Norge. Vannet er spesielt egnet til mat. Les mer om vannet i neste utgave av Horeca. (Foto: Morten Holt)

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS