​Best Western Plus Grow Hotel. (Foto: Best Western Hotels & Resorts)

Nytt Best Western-hotell i Sundbyberg

​Best Western Plus Grow Hotel mellom Solna og Sundbyberg I Sverige er hotellkjedens siste tilskudd i Norden.

Publisert

«Dette er et personlig forretningshotell med fire stjerner. Best Western Hotels & Resorts siste familiemedlem har en atmosfære som utstråler komfort og varighet, i stilig og holdbart design», heter det i en pressemelding.

Fra et av rommene på hotellet. (Foto: Best Western Hotels & Resorts)

176 rom

Resepsjonen. (Foto: Best Western Hotels & Resorts)

Nyåpnede Best Western Plus Grow Hotel er et moderne hus på ni etasjer med 176 rom. Hotellet ligger tett på naturen, med beliggenhet nær Solna og Stockholm.

Noen minutter unna ligger Sundbybergs sentrum, som byr på restauranter, butikker og kollektivtransport med kort avstand til Friends Arena og Mall of Scandinavia. Flybussene til Bromma flyplass og Arlanda stopper rett utenfor entreen.
Best Western Plus Grow Hotel tilbyr dessuten et stort treningssenter med herre- og damebadstue, der gjestene kan koble av etter en intensiv dag.

Fra restauranten. (Foto: Best Western Hotels & Resorts)

«Restauranten er inspirert av det japanske kjøkkenets evne til å rendyrke og forhøye smaksopplevelser og teksturer av høyeste kvalitet. Et restaurantkonsept med målsetning om å tiltrekke seg matgjester fra hela Stockholm», heter det videre i pressemeldingen.

Miljøsertifisert

– Best Western Hotels & Resorts var et åpenbart valg for oss, mye på grunn av den friheten og personligheten vi tillates å ha innen kjedens rammer, sier hotelleier Reshi Chibba.

Hotellet er miljøsertifisert av den internasjonale organisasjonen Green Keys. Sertifiseringen innebærer at Best Western Plus Grow Hotel benytter seg av fornybar strøm, klimavennlige innkjøp og arbeider aktivt for å redusere energi- og vannforbruk. Stilen innendørs er moderne med design som kommer fra holdbare og sunne naturmaterialer.

– Vi ønsker Grow Hotel velkommen til Best Western-familien, et hotell med høye ambisjoner og en ny og spennende holdbarhetsprofil som er svært tidsriktig, sier Sverige-sjef for Best Western Hotels & Resorts, Johan Michelson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS