Michael Holm. (Foto: Quality Hotel)

26-åring styrer Quality-hotell

26 år gamle Michael Holm er ny hotelldirektør for Quality Hotel Residence i Sandnes, og er dermed den yngste hotelldirektøren i kjeden noensinne.

Publisert

Holm, som opprinnelig kommer fra Flekkerøya i Kristiansand, har jobbet i Quality Hotel siden han var 15 år. Nå har han store planer for Quality Hotel Residence, der han har arbeidet de siste sju årene.

Engasjement i lokalmiljøet er spesielt viktig for den ferske direktøren, som ikke legger skjul på at han har store planer for hotellet og vil la Sandnes vokse i takt med regionen.

Jobbet seg oppover i gradene

Han startet sin hotellkarriere i Kristiansand, der han arbeidet som aktivitetsleder på det som den gang var Quality Hotel Kristiansand. Deretter gikk veien videre til Stavanger og Norsk Hotellhøgskole ved UIS i 2011.

Michael Holm har jobbet i alle avdelingene på tre av kjedens hoteller i regionen og jobbet seg oppover i gradene, og fra 1.januar ga regiondirektør Quality Hotel, Lars Roalkvam, over roret til den ambisiøse sørlendingen.

Skal være byens hotell

– Quality Hotel Residence er og skal være byens hotell. Jeg ønsker at hotellet skal bli et naturlig samlingspunkt for byens befolkning. Om det er lunsj med kollega, kaffe med venner eller større arrangementer. Dørene våre skal være åpne for hele Sandnes. Vi skal fortsette i Nordic Choice Hotels sin ånd og ta et stort ansvar utenfor hotelldøren. Vi har hatt et tett samarbeid med flere aktører i Sandnes som jobber for de vanskeligstilte i byen. Her skal fortsette å videreutvikle dette ansvaret, sier Holm i en pressemelding.

Nordic Choice Hotels, med Quality Hotel i spissen, satser på talenter og er kjent for sin tilnærming til menneskene i organisasjonen, med tillit og rom for utvikling. Hovedkvarteret i Oslo følger også nøye med på det som skjer i Sandnes nå:

– Michael Holm er en spennende, ung hotelier som har vist at han er klar for nytenking og fremtidsrettede arbeidsmetoder. Han har levert gode resultater i de prosjektene han har vært involvert i flere år på rad, og med sin fremoverlente holdning og brede kunnskap om hotell var valget av Holm enkelt. Han blir den yngste direktøren i Quality Hotel noensinne, og jeg ser virkelig frem til å jobbe med en så ung og fremtidsrettet person. Jeg er sikker på at vi går en spennende tid i møte på Quality Hotel Residence, sier Henrik Ståhl, «Director of Operation» for Quality Hotel i Norge.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS