Marit Bjørnland er ny hotelldirektør på TanumStrand ved Grebbestad. (Foto: TanumStrand)

Bjørnland overtar ledelsen på TanumStrand

Marit Bjørnland har arbeidet i hotell- og reiselivsbransjen i over 20 år i både Sverige og Norge, sist som administrerende direktør for Scandic Brennemoen i Østfold. Nå overtar hun ledelsen på anerkjente TanumStrand i Bohuslän i Sverige.

Publisert

Jeg elsker utvikling, og TanumStrand har virkelig et enormt potensial, menet Bjørnland.

Det er en leder med lang erfaring fra hotellnæringen som har tatt over på hotellet i Grebbestad.

Satser på flere norske gjester

– De siste årene har hotellet hatt en positiv utvikling med ny spaavdeling og oppussing av rom og restaurant. Nå skal jeg sammen med det dyktige teamet ta hotellet til nye høyder og utvikle det til å bli et av de aller beste konferanse- og spahotellene i hele Bohuslän, sier Marit Bjørnland, som selv er bosatt i Sarpsborg.

Ambisjonen er å øke omsetningen, og få flere fornøyde gjester – hele året.

– Vi kommer til å satse mye på å bli et konferansehotell i toppklassen, med stort fokus på aktiviteter og opplevelser. Jeg vil at flere skal oppleve hvor vakkert det er her nå – om vinteren. Det å spise østers ute på odden og oppleve havet – det er en fantastisk opplevelse under en konferanse, sier Bjørnland, som også tror at hun kommer til å kunne lokke til seg flere norske grupper:

– Det tar under to timer å kjøre fra Oslo. Med riktig konsept tror jeg at mange nordmenn kunne tenke seg å legge konferansen sin hit.

Mat og drikke

Et annet viktig satsingsområde er god mat og drikke.

TanumStrand. (Foto: TanumStrand)

– Det synes jeg selv er en stor del av opplevelsen når jeg bor på hotell, sier Bjørnland.

Det finnes imidlertid en ting som hun mener er viktigere enn alt annet. – Det er vi som jobber her. At man blir sett som gjest og kan glede seg over førsteklasses service – det er helt avgjørende, sier Marit Bjørnland i pressemeldingen.

TanumStrand

TanumStrand er et av Bohusläns største hotell- og konferanseanlegg med 160 rom, 99 hytter og egen gjestehavn. Hotellet kan ta imot opptil 1000 gjester for overnatting, middag, møter og aktiviteter.

Med en beliggenhet helt nede ved Skagerraks strandkant, står havet og skjærgårdsopplevelser i fokus. TanumStrand har åpent hele året, og ligger kun en to timers biltur fra Oslo.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS