Bent Høie og Dag Terje Klarp Solvang har gjestet Horeca-podden. (Foto: Horeca-podden)

Knallåpning for første sesong av Horeca-podden

Horeca-podden ble startet opp i april som et initiativ for engasjement og aktivitet i det som skulle vise seg og bare være starten på Covid 19-pandemien.

Horeca- og reiselivsbransjen ble fra 12. mars umiddelbart sterkt rammet av «lockdown» og usikkerhet, noe det dessverre fortsatt er.

Kjente bransjepersoner

Krisfin Krohn Devold har vært gjest. (Foto: Horeca-podden)

Det viste seg raskt at det har vært et savn etter en slik kanal i bransjen, og Ole Henrik Eftedal og 2080.no har hatt god suksess med og få inn interessante og dagsaktuelle personer i sin første sesong.

Snøhetta-gründer Kjetil Trædal Thorsen. (Foto: Horeca-podden)

13 episoder er innspilt og ligger på Apple sin Podcast-App, med Spotify, Google podcast etc., og har inneholdt blant andre helseminister Bent Høye sammen med Dag Terje Solvang (generalsekretær i DNT), Kristin Krohn Devold (NHO Reiseliv), André Schreiner (Clarion Hotel The Hub), Mikael Forselius (Britannia Hotel), Gunnar Hvarnes og Gjøran Sæther (administrerende direktør i Fursetgruppen), og nå siste i 2020 med den verdenskjente Snøhetta-gründeren, arkitekt Kjetil Trædal Thorsen.

– En stemme inn til bransjen

Fursetgruppens administrerende direktør, Gjøran Sæther. (Foto: Horeca-podden)

– Mye for enhver smak, og vi synes det har vært fint og kunne bringe en stemme til inn i bransjen vår, den er stor og rimelig altomfattende, og ikke minst mange interessante personer som er hyggelige og kunne bli bedre kjent med, som lytter av Horeca-podden. Vi liker og være innovative, først ute og vise at vi tør. Nå har vi etablert denne posisjonen, og det har vært enormt givende med så mye flotte folk i podcasten gjennom 2020 og å kunne bringe så mye bransjeprat til bords, og ikke minst få så mye positive tilbakemeldinger, sier Ole Henrik Eftedal.

Mer på gang

– Vi har en lang liste av interessante personer for året i år og gleder oss til å komme ut med mange lytteverdige podcaster. Riktignok blir det litt færre enn vi hadde planlagt foreløpig, da fysisk reise og møte per nå er litt kronglete, men vi satser på å komme ut jevnt og trutt, lover podcast-verten.

Disse har vært på besøk

Britannia Hotels direktør Mikael Forselius har gjestet Horeca-podden. (Foto: Horeca-podden)

Dette er dem som har gjestet Horeca-podden i 2020:

# 1 Christer Rødseth

# 2 Tore Trangmyr

# 3 Øyvind Bøe Dalelv & Michael Skiri

# 4 Morten Holt

# 5 Katinka Von der Lippe

# 6 Kristin Krohn Devold

# 7 Bent Høye og Dag Terje Solvang

# 8 Gjøran Sæther

# 9 André Schreiner

# 10 Mikael Forselius

# 11 Gunnar Hvarnes

# 12 Jimmy Øien

# 13 Kjetil Trædal Thorsen

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS