Thon Hotel Cecil ligger like ved Stortinget i Oslo. (Foto: Thon Hotels)

Gjenåpner med ny suite

Thon Hotel Cecil i Oslo sentrum er nylig ekspandert med en ny etasje – der du også finner en ny suite med eget møterom.

20. mai åpner Oslo-hotellet dørene igjen etter å ha vært stengt på grunn av koronapandemien. Hotellet måtte stenge midlertidig på grunn av lavt belegg under pandemiens start.

167 rom

Ole Eidslott er hotelldirektør på Thon Hotel Cecil. (Foto: Thon Hotels)

– Vi tilbyr nå 167 rom. Vi har også fått en ny suite med et separat møterom som har utsikt over hele Oslo, sier hotelldirektør Ole Eidslott.

– Å ha et tomt hotell uten gjester og uten medarbeidere blir helt feil. Et hotell skal syde av liv. Det skal bli virkelig godt å få tilbake både gode kollegaer og hotellgjester. Vi har kalt tilbake en del av staben og det har vakt stor begeistring hos de som nå skal komme tilbake på jobb igjen, sier direktøren.

Forretningsreisende og sommerturister

Thon Hotel Cecil ligger i Stortingsgaten. Hotellet har en lounge i toppetasjen, treningsrom og spisesal der det serveres à la carte-frokost.

– Thon Hotel Cecil satser på og passer for de samme segmentene som før. Med vår beliggenhet rett ved Stortinget og Karl Johans gate, passer vi for forretningsreisende. I tillegg er vi også et populært sommerhotell for turister. Fra hotellet kan man gå til alt og vi har mange værelser med god plass til familier, sier Ole Eidslott.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS