Fra Clarion Collecton Hotel Skagen Brygge. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Unikt hotellkonsept med ubegrenset sommeropphold

Med klare råd fra myndighetene om å feriere i eget land, lanserer Nordic Choice Hotels to tilbud for dem som må legge om ferieplanene.

Det ene gir deg muligheten til å bo to måneder sammenhengende på hotell. Det andre gir deg et fleksibelt klippekort på hotellopplevelser i hele Norden.

Se Norge

Clarion Hotel The Edge. (Foto: Morten Holt)

Det blir en annerledes sommer for de fleste av oss, og planlagte utenlandsreiser ser ut til å måtte kanselleres som følge av de offisielle reiserådene.

Med to unike alternativ, gir Nordic Choice Hotels gjestene muligheten til en helt spesiell sommerferie med opptil to måneder sammenhengende på hotell. Med det nordiske hotellpasset «My Summer Treat» kan gjesten bo ti netter for bare 8000 kroner på valgfritt hotell i Norden.

– Dersom du har en «bucketliste» med steder og opplevelser i Norge du vil se, så er dette den perfekte muligheten til å få krysset av på den. Her kan du starte i Tromsø, reise gjennom Nordland og Trøndelag, før du kan se hele kystlinjen rundt til Østfold. Med vårt nordiske hotellpass kan du sjekke inn der du vil i hele sommer og oppdage perler over hele landet, sier viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Bjørn Arild Wisth.

Hotellpass

Farris Bad. (Foto: Morten Holt)

Innehaveren av det nordiske hotellpasset velger selv hvor og når man vil bo mellom 19. juni og 16. august.

Passet gjelder for alle Clarion Hotel, Clarion Collection Hotel, Comfort Hotel og Quality Hotel i Norden. I tillegg kan man velge blant et utvalg av de frittstående hotellene tilknyttet selskapet som Amerikalinjen, Farris Bad og Hotel Brosundet (Nordic Hotels & Resorts).

Drømmer man virkelig stort, kan man sjekke inn på hotell i hele sommer for bare 25 000 kroner. Med «Unlimited Nights» kan gjesten, sammen med en valgfri person, bo så mye man ønsker på alle Nordic Choice Hotels (og hoteller tilknyttet Nordic Hotels & Resorts) mellom 19. juni og 16. august.

– Unikt tilbud

Fra Amerikalinjen. (Foto: Nordic Hotels & Resorts)

– Dette er helt unikt. Aldri har det vært lettere og rimeligere å virkelig unne seg en deilig sommerferie i Norden. Vi er rett og slett stolt av å kunne tilby dette, og vi tror det kan skape en helt ny ferieopplevelse for mange. Ferie trenger ikke bestå av transport, lommeparlører og fremmed valuta. Det kan også være å koble av i kjente omgivelser, til og med i egen by, men hvor andre gjør alt for å gi deg en fantastisk gjesteopplevelse, sier Wisth.

Begge de unike sommeralternativene er utformet i tråd med myndighetenes reiseråd og smittevernråd. Nordic Choice Hotels har lansert egne tilpassede og forsterkede sikkerhetsrutiner gjennom konseptet «Safe Stay», som skal gi alle gjester opphold med høyest mulig trygghet, enten det er privatreiser eller møter og konferanser.

Les mer om Summer Treat her

Les mer om Unlimited Nights her

Les mer om Safe Stay her

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS