Her blir det ski inn og ski ut med totalt 300 gjesterom. (Illustrasjon: Hille Melbye Arkitekter AS)

Thon satser på Snø

Thon Hotels bygger et nytt ski-in/ski-out-hotell ved den nye snøhallen i Lørenskog. Siden hallen heter Snø blir navnet på det nye hotellet Thon Hotel Snø.

Publisert

Thon Hotels ser dette som et helt spesielt prosjekt og gleder seg til åpningen i 2021

– Fra resepsjonsområdet og restauranten kan gjestene våre se rett inn i helårsarenaen, med utsikt over alpinbakken og langrennsløypene. Her blir det ski-inn/ski-ut rett fra hotellet, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen entusiastisk.

– Vi samarbeider med en rekke aktører i Lørenskog for å skape helhetsopplevelser rundt vintersport, trening, mat og rekreasjon, fortsetter han.

Hotellet får 300 gjesterom, restaurant og bar, treningsrom og skiboder. Det blir også en egen konferanseavdeling. Parkering vil skje i en underjordisk parkeringskjeller.

En ny bydel

Thorvaldsen peker på at Bydelsprosjektet Snøporten ikke bare skal være skiarena og hotell, men faktisk en helt ny bydel. Det blir også en rekke aktiviteter som passer for barnefamilier, bedrifter, idrettsutøvere og vennegjenger, og på toppen av det hele en attraktiv helårsdestinasjon for å holde kick-offs, teambuilding og konferanser.

Restaurant og konferanse

Thon Hotels skal også drifte restauranten og konferansesenteret inne på Snø, og denne delen åpner allerede i januar 2020.

Det er for øvrig designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt MNIL, Trond Ramsøskar, som står bak interiør og design ved Thon Hotel Snø.

(Pressemelding)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS