Torgeir Silseth, administrerende direktør, og Petter Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels, mottok prisen på Choice Hotels International-konferansen i Las Vegas. (Foto: Bjørn Arild Wisth/Nordic Choice Hotels)

Prestisjepris til Stordalen-hotell

Avalon Hotel er årets internasjonale Choice-hotell i konkurranse med over 6800 andre hoteller. Designhotellet er et frittstående hotell innen Nordic Hotel & Resorts, som er en del av Nordic Choice Hotels

Publisert
Nordic Choice Hotels kunne feire at Avalon Hotel vant prisen som årets internasjonale hotell i Choice Hotels International. (Foto: Bjørn Arild Wisth/Nordic Choice Hotels)

Det var Nordic Choice Hotels` administrerende direktør Torgeir Silseth og grunnlegger Petter Anker Stordalen som fikk æren av å motta prisen på scenen under den internasjonale Choice Hotels-konferansen i Las Vegas.

– Vi er veldig stolte

– Det er svært gøy å vinne priser, og å få oppmerksomhet for ett av våre 193 hoteller i konkurranse med alle andre i Choice Hotels International, er noe som gjør oss meget stolte. Avalon fortjener all ære for det arbeidet de har lagt ned for å bli anerkjent på denne måten. I dag hyller vi alle avalonister, sier Silseth.

Avalon Hotel ligger midt i sentrum av Gøteborg og har 101 rom. Gjennom Feng Shui-sertifiseringen har man lagt ekstra vekt på at både arkitektur og interiør innbyr til en harmonisk opplevelse i takt med naturen.

Inspirasjon

«Med et tydelig varemerke og en sterk følelse av kvalitet, er Avalon elsket av gjestene. De er på TripAdvisor rangert på topp tre av hotellene i Gøteborg. Deres Net Promotor Score i 2017 var på imponerende 77, noe som er spesielt imponerende siden hotellet nylig feiret tiårsjubileum. Uavhengig av det, Avalon er fortsatt i perfekt stand», heter det i begrunnelsen for at Avalon vant prisen.

– For oss betyr dette utrolig mye. Helt siden vi åpnet i 2007 har vi lagt vekt på å tilby gjesten en opplevelse utenom det vanlige. Noe også sertifiseringen som Sveriges eneste Feng Shui-hotell viser. At dette særpreget også settes pris på av Choice Hotels International, er en stor inspirasjon for alle vi som jobber på Avalon, sier hotelldirektør Torbjörn Johansson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS