Frederik Lindvik - fra The Thief til Nordic Hotel Consulting.

Fra The Thief til Nordic Hotel Consulting

Frederik Lindvik er ny «Associate Partner» i Nordic Hotel Consulting Norge. Han kommer fra en stilling på The Thief i Oslo.

Publisert

Nordic Hotel Consulting (NHC) sin tilstedeværelse i Oslo og Norge for å møte en økende etterspørsel av rådgivningstjenester i det norske markedet.

Utdannet i Sveits

Frederik Lindvik innehar en bachelorgrad i «Business Administration» og «International Hospitality Management «fra Glion Institute of Higher Education (GIHE) i Sveits med, spesialisering innen finans og revenue management.

Nordic Choice Hotels

Lindvik har arbeidserfaring fra utlandet og har jobbet med utvikling av eksisterende og nye hoteller fra Starwood Hotels sitt EAME-kontor i Brussel. Fra 2008 til 2016 jobbet han for Nordic Choice Hotels i Sverige og Norge med blant annet kommersiell utvikling. Lindvik kommer fra The Thief, der han har arbeidet som «Operations Manager» med ansvar for drift og topplinje.

– Med den økende etterspørselen i den norske hotellsektoren drevet av økt internasjonal turisme, ser vi at interessen innen hotellutvikling og investeringer er økende. NHC ser et stort potensiale i å bistå hotelleiere med operatørsøk og i selve utviklingsfasen av nye hotell. Dette gjøres gjennom å identifisere potensielle muligheter i eksisterende marked på best måte, samt å bidra til å skape et lønnsomt hotell som raskt tar sin posisjon i markedet, sier Lindvik i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Nordic Hotel Consulting (NHC)

Nordic Hotel Consulting (NHC) ble grunnlagt I København i 2004.

Firmaet er en aktør innen rådgivningstjenester for hoteller i Norden, med 17 konsulenter fordelt på kontorer i København, Århus, Stockholm, Oslo, Reykjavik og Helsinki.

NHC sine tjenester består av markedsundersøkelser, operatørsøk, kontraktsforhandlinger, driftsoptimering, investering og transaksjonsrådgivning, verdivurderinger, asset management, spa-consulting og utvikling av turisme.

Powered by Labrador CMS