Illustrasjon av SNØ og den nye bydelen Snøporten på Lørenskog. Det nye Thon-hotellet skal bygges inntil innendørsarenaen SNØ. (Illustrasjon: (C) Reiulf Ramstad Arkitekter)

Skal bygge hotell ved SNØ

Snart står SNØ i Lørenskog klar for skigjester året rundt. Nå har Olav Thon Gruppen ved Thon Hotels planer om å bygge et nytt hotell ved arenaen.

Publisert

– Bydelen Snøporten på Lørenskog er et veldig spennende prosjekt, der første byggetrinn er en innendørsarena for ski- og snøopplevelser. Det nye hotellet vil være direkte tilknyttet SNØ, og blir en viktig del av en større helhet med ulike servicetilbud og aktiviteter, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen, Ole-Christian Hallerud.

Olav Thon Gruppen er allerede sterkt engasjert i Lørenskog som eier av Triaden kjøpesenter, Thon Hotel Triaden og boligprosjektet Skårerløkka.

– Vi gleder oss til å åpne nok et hotell på Lørenskog. Vi ser frem til byggestart og samarbeidet med Snøporten og de andre aktørene her, sier Hallerud.

Verdens råeste helårsarena for snøopplevelser

Snøporten er utbygger av den nye bydelen med samme navn. Første byggetrinn er SNØ som åpner i 2020.

SNØ blir verdens råeste innendørs helårsarena for snøopplevelser, og er den første som kombinerer alpint, snowboard, freestyle og langrenn under samme tak. Arenaen blir ca. 40 000 kvadratmeter stor og vil ha tre alpine nedfarter, nybegynnerområde, stolheis, koppheis og båndheis.

Styrker bydelen

– Vi har hatt en spennende prosess med å finne en hotellaktør som styrker destinasjonen og bydelen, som er under utvikling, og er meget fornøyd med at Thon Hotels ønsker å etablere et helt hotell i Snøporten, sier administrerende direktør for Snøporten, Erik Hammer.

– Partnerskapet med en aktør som Olav Thon Gruppen er et viktig element for alle besøkende og bedrifter som vil etablere seg hos oss, og vi ser frem til et konstruktivt samarbeid videre, Erik Hammer i pressemeldingen.

SNØ

SNØ ligger om lag fem minutters gåavstand fra Lørenskog togstasjon.

Det nye hotellet vil ha flere innganger og vinduer med direkte innsyn til innendørsarenaen som også vil by på serveringssteder, butikker og treningssenter.

SNØ skal være åpen hele året.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS