Hotelldirektør på Radisson Blu Park Hotel Fornebu. (Foto: Rezidor)

Radisson Blu Park Hotel Fornebu i ny form

Radisson Blu Park Hotel Fornebu er i sluttfasen av sin omfattende renovering. – Vi har lagt ned mye ressurser i denne oppgraderingen. Nå gleder vi oss til å ønske gjestene velkommen tilbake til et helt «nytt» hotell», sier hotelldirektør på Radisson Blu Park Hotel Fornebu, Torbjørn Marthinussen,

Publisert
Resepsjonen på Radisson Blu Park Hotel Fornebu. (Foto: Rezidor)

Hotellet er nå i sluttfasen av en omfattende renovering av gjesterommene og treningsrommet. Fra tidligere er alle møterom, lobbyen, restauranten og fellesområdene modernisert av DOOS Architects, og fra nyttår vil hele hotellet fremstå som nytt.

Ett av rommene på hotellet. (Foto. Rezidor)

251 rom

Radisson Blu Park Hotel ligger ved Oslofjorden, kun en kort kjøretur fra Oslo sentrum. Hotellet ligger i nærheten av Fornebus forretningsområde, og hotellrommene har utsikt over landlige og naturskjønne Fornebuparken.

Foto: Rezidor

Hotellet har 251 rom, hvorav 104 ble nyoppusset for få år siden. Alle de resterende gjesterommene vil være nyrenoverte fra januar 2018. Alle de 16 møterommene, spredt over 616 kvadratmeter, ble renovert i fjor.

Avslappende og stemningsfull atmosfære

«Målsettingen med oppgraderingen er å skape en avslappende og stemningsfull atmosfære for gjestene, som skal sørge for at de får ny energi og nye impulser når de bor på hotellet. Det er valgt mørke fargetoner som grønn, brunt og grått, tregulv i gjesterommene, marmor i lobbyen og messingdetaljer i restauranten. Blant interiøret finnes betongelementer, skinndetaljer og glassutsmykninger. Alt for å hente opp igjen byggets sjel og skape en stemning som gjør at gjestene føler seg velkomne og avslappede», heter det i pressemeldingen fra Rezidor.

Gjestene kan glede seg over flere designelementer, blant annet den ikoniske EGG-stolen designet av Arne Jacobsen i 1960 til Radisson Blu Royal Hotel i København.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS