Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Radisson Blu med flere utmerkelser

Den siste tiden har Radisson Blu hotellene i Norden og Baltikum blitt tildelt en rekke utmerkelser, deriblant flere «Best Business Hotel»-utmerkelser av World Travel Awards.

Publisert

Landemerket Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo vant nylig prisen som regionens beste «Luxury Business Hotel» av World Luxury Awards, samtidig som Radisson Blu Sky Hotel Tallinn, Radisson Blu Royal Hotel Helsinki og Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik ble tildelt prisene som «Leading Business Hotel 2020» i respektive land av World Travel Awards.

– Disse prisene er bekreftelse på at våre medarbeidere gjør sitt ytterste for å skape de beste opplevelsene, selv i en veldig utfordrende tid for hele bransjen, sier Ronald Smithjes, som leder Radisson Hotel Group i Norge, Danmark og Island.

World Travel Awards og Luxury Travel Awards er globale prisutdelinger til aktører innen reiselivsindustrien, innen en rekke kategorier. Utmerkelsene for 2020 ble tildelt i november 2020.

Et velkjent landemerke

Foto: Morten Holt

Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden, er Radisson Blu Plaza Hotel et landemerke i hovedstaden. Hotellet stod ferdig i 1990 og var Nordens første skyskraper. Helt siden Kong Olav V stod for den offisielle åpningen i 1990, har hotellet vært en av hovedstadens fremste signaturbygninger.

Radisson Blu Plaza Hotel kom i fjor ut av en omfattende totalrenovering der alle 678 hotellrom og suiter i 37 etasjer ble fornyet, i tillegg til alle fellesområder og lobby.

Hotelldirektør Tarje Hellebust. (Foto: Rickard L. Eriksson)

I løpet av året blir den omfattende renoveringen av pool-, fitness- og sauna avdelingen på toppen av hotellet ferdig og neste år fornyes også topprestauranten, skybaren og uteserveringen.

– De fleste nordmenn har et forhold til Radisson Blu Plaza Hotel, og vi er veldig stolte over de gode tilbakemeldingene fra gjestene våre. Etter et tøft år for hele bransjen, håper vi alle at 2021 skal bringe mer positive utsikter slik at vi igjen kan få gi gjestene våre de beste opplevelsene, sier hotelldirektør på Radisson Blu Oslo Plaza Hotel, Tarje Hellebust.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS