PS:Hotell blir med i Nordic Choice (Foto: Nordic Choice)

Choice samarbeider med PS:Hotell

Nordic Choice Hotels har inngått et tett samarbeid med PS: hotell. Et hotell som også er en arbeidstreningsarena for folk som faller utenfor det vanlige arbeidslivet.

Publisert

PS:hotell holder til på Vulkan og ble åpnet i 2011 som en arbeidstreningsarena i regi av OsloKollega. Nå har attføringsbedriften inngått et samarbeid med Nordic Choice Hotels og blitt omdøpt til PS:hotel by Nordic Choice.

Relanseringen ble markert med gatefest på Vulkan der byrådsleder Raymond Johansen sto for den offisielle tilknytningen sammen med Petter A. Stordalen.

Inkluder de som står utenfor

Nordic Choice har lenge jobbet med mangfold og ønsker å inkludere folk som står utenfor arbeidslivet i mer enn ti år.

– OsloKollega har lang erfaring med arbeidsinkludering og arbeidstiltak, og nå bidrar vi med kunnskap om hotelldrift. Det er vinn-vinn at menneskene som får arbeidserfaring på hotellet blir reell og etterspurt arbeidskraft for oss og andre i servicebransjen, sier Petter A. Stordalen.

Sammen med to private aktører, er Oslo kommune aksjonær i OsloKollega, og byrådsleder Raymond Johansen understreker at noen av de største levekårsutfordringene i Oslo, finnes i områder der folk faller utenfor og ikke kommer i jobb.

Tilbake i jobb

PS:hotel by Nordic Choice består bare av 31 gjesterom, et lite møterom og restaurant. Gjennom Nav er det likevel til enhver tid rundt 40 ansatte som gjennomgår arbeidstrening før de forhåpentlig kommer i ordinært arbeid. Hittil i år har seks ansatte gått videre til fast jobb på andre hoteller i Nordic Choice Hotels.

(Pressemelding)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS