Frank Kaspersen er ny hotelldirektør for Radisson Blu Tromsø. (Foto: Rezidor)

Skal styre Radisson Blu Hotel i Bodø

Frank Kaspersen (32 år) fra Vesterålen er ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel i Bodø. Han kommer fra stillingen som assisterende hotelldirektør på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel.

Publisert

Kaspersen er en del av Carlson Rezidor Hotel Groups talentutviklingsprogram.

– Å alltid sette gjesten i fokus, er nøkkelen til suksess. Jeg ser frem til å lede dette nyrenoverte hotellet, og sammen med resten av teamet gi gjestene våre de absolutt beste opplevelsene, sier Frank Kaspersen.

– Hvert eneste øyeblikk vi tilbringer med gjestene er en mulighet til å vise dem at vi bryr oss. Det gjør vi ved å ta imot gjestene som våre venner, tilpasse oss deres behov og ønsker, samt ved å gi dem en fantastisk nattesøvn med gode senger og behagelige rom. Og så avslutter vi oppholdet deres med en sunn og spennende frokost, sier Kaspersen i en pressemelding.

Fra Vesterålen til Dubai

Frank Kaspersen vokste opp i Vesterålen i Nord-Norge, omgitt av sjø, fjell og skog og ca. én mil fra nærmeste butikk. Han startet sin hotellkarriere på Hurtigruten Hotell og Kongressenter i Stokmarknes i 2003, før veien gikk videre til Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, der han i 2004 startet som ekstrahjelp i resepsjonen.

Opplevelsen med å være en del av hotellverdenen og hotellet rett ved slottet, gjorde at jeg falt for hotellbransjen. Jeg bestemte meg tidlig for at dette var bransjen for meg, forteller han.

Radisson Blu Hotel i Bodø. (Foto: Rezidor)

To år senere pakket han kofferten, og satt kursen mot Dubai for å ta utdanning innen «Hospitality Management». I tre år studerte og jobbet han som intern i byen, før han i 2009 vendte tilbake til Norge, og skrev sin bacheloroppgave ved Markedshøyskolen i Oslo.

Avdelingsleder på Gardermoen

For sju år siden (2010) startet han som avdelingsleder for kurs og konferanser på Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen, og det da nyåpnede Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel. Begge de to hotellene er store hva gjelder antall rom og møterom; Radisson Blu med sine 500 gjesterom og 31 møterom, og Park Inn by Radisson med sine 300 gjesterom og 46 møterom.

For å fortsette sin egen utvikling, og karriere, tok Frank også en mastergrad på deltid samtidig som han jobbet som avdelingsleder ved hotellene på Gardermoen. Sommeren 2014 fikk han sin «Executive Master of Management» fra Handelshøyskolen BI.

Hotellet

Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum av Bodø, med småbåthavna som nærmeste nabo. Her kan gjestene nyte utsikten mot Vestfjorden, de omkringliggende fjellene og den nordnorske naturen. Hotellet har 191 rom og i Top13, hotellets panorama Bar & Lounge, i trettende etasje, kan gjestene kjøpe en drink og 360 graders utsikt over byen.

– Kaspersen er et ledertalent av de sjeldne og vi er svært glade og stolte over at han skal lede hotellet vårt i Bodø. Han har lang erfaring fra selskapet og har et brennende engasjement for å gi gjestene de aller beste opplevelsene», sier leder for Rezidor Hotel Group i Norge, Ronald Smithjes.

Radisson Blu Hotel midt i Bodø sentrum åpnet dørene for mer enn 40 år siden, og har nylig gjennomgått en omfattende oppgradering. Lundwall Architects står bak designet av hotellrommene, som skal gi gjestene en internasjonal designopplevelse.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS