Fadderstyret, med leder Kim Roger Andersen i spissen (midt på bildet), vil lage et 550 meter langt frokostbord på Campus Ullandhaug i Stavanger. (Foto: Pia Vinningland, Studentmediene i Stavanger (SmiS))

Vil lage frokostbord på over en halv kilometer

Kim Roger Andersen og fadderstyret på Universitetet i Stavanger vil sette ny rekord med et 550 meter langt frokostbord på Campus Ullandhaug.

Publisert
Fadderstyret på Universitetet i Stavanger vil lage verdens lengste frokostbord. (Foto: Pia Vinningland, Studentmediene i Stavanger (SmiS))

Fadderstyret vil invitere alle nye studenter til gratis frokost på første skoledag, og setter opp et 550 meter langt frokostbord på campus Ullandhaug.

Vil slå Scandic-rekorden fra august 2016

Blir det gjennomført, så slås frokostrekorden i regi Scandic Hotels i Bodø under Arctic Race of Norway 2016. Da var frokostbordet 536 meter langt.

Les også: Verdens lengste frokostbord – i Bodø

– Vi ser nå etter aktører og samarbeidspartnere som har lyst å hive seg på og gjøre dette mulig, sier Andersen, som er student på Norges Hotellhøgskole, og ny faddersjef på Universitetet i Stavanger (UiS).

Sette pris på studentene

– Jeg synes det er utrolig artig og en stor mulighet å gjennomføre et såpass stort arrangement allerede første skoledag. Det å kunne gi noe tilbake til 4500 nye studenter, tror jeg studenten setter pris på, uttaler Andersen.

– Dette er en utrolig flott mulighet for bransjen til å bidra med produkter som kan deles ut på frokosten. For dem som er med er det god markedsføring mot en så utrolig viktig kundegruppe som studentene er, mener Andersen.

Du kan lese mer om frokoststuntet på Smis.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS