Konrad Sel. (Foto: Morten Holt)

Forventer publikumsrekord

Østlandske Storhusholdning forventer publikumsrekord når messa åpner på Hamar 23. oktober. Flere hundre har allerede meldt seg på. Det samme har 83 utstillere.

Publisert
Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Det er ingen påmeldingsfrist. Publikum kan faktisk melde seg på når de ankommer messa i Hamarhallen/Scandic Hotell, men prosjektleder Konrad Sel anbefaler at flest mulig melde seg på forhånd likevel.

– Det vil spare deg både for kø og unødvendig ventetid, forklarer han

Stor interesse

Sel er nemlig overbevist om at denne utgaven av Østlandets Storhusholdning blir den beste noen sinne. 83 utstillere fra privat og offentlig sektor er påmeldt Tre uker før messa åpner er det også flere hundre besøkende som har forhåndsbestilt.

Matsvinn på dagsorden på Østlandske Storhusholdning. (Foto: Østlandske Storhusholdning)

Prosjektleder Sel forventer 1200-1400 besøkende, men blir ikke overrasket om det kommer flere.

Matsvinn blir eget tema

Messa har også en del nytt å by på. Kutt Matsvinn 2020 kommer ikke bare med egen stand. Det blir også foredrag om dette temaet og om effektiv avfallshåndtering.

– Vi håper eiere, ledere og ansatte i hele Innlandet setter av disse to dagene for å møte de viktigste leverandørene innenfor mat og drikkeproduksjon, sier messegeneral Konrad Sel.

Styreleder i Asko kommer

Onsdag 23.oktober vil publikum få anledning til å høre på styreleder i Asko-gruppen og Oslos miljøambassadør Torbjørn Johannson. Han brenner for bærekraft og miljø og vil dele sine erfaringer med å gjøre Oslo grønnere. Han vil sikkert også gi gode råd og ideer om hva som kan gjøres i Innlandet.

Neste dag, torsdag 24. oktober, vil Erik Vold i Kutt Matsvinn 2020 gi konkrete ideer og råd, som alle i hele horecabransjen kan ta med seg hjem, og som kan skape bedre lønnsomhet i sine bedrifter.

I tillegg er arrangøren opptatt av rekruttering og kompetanseheving, og vil, som vanlig, arrangere Asko Servering Norgescup for kokkelærlinger og konkurransen Innlandskokken.

Fullbooket og venteliste

Østlandske Storhusholdning er en lukket fagmesse, som er gratis for de besøkende. Messen er et samarbeid i regi av Utstillingsplassen Messer as og NHO Reiseliv Innlandet.

Østlandske Storhusholdning har vært fullbooket de siste tre gangene den har vært arrangert, opplyser Sel.

Messa er åpen onsdag 23. oktober kl. 10 – 18 og torsdag 24. oktober kl. 10 – 16.

Du kan lese mer på www.storhushold.no

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS