The Dave-West. (Foto: Brown Hotels)

Nytt lavprishotell i Tel Aviv

The Dave-West, et nytt hotell for unge, urbane reisende, åpner nå i Tel Aviv i Israel

Publisert
The Dave-West. (Foto: Brown Hotels)

The Dave-West er det første i en ny serie eiendommer eid av Brown Hotels, som tilbyr mer tilgjengelig losji for unge, urbane reisende, og er allment kjent som «The Dave – Sons of a Brown.»

The Dave-West. (Foto: Brown Hotels)

35 rom

Hotellet har fire etasjer med 35 rom, og befinner seg på hjørnet av Gordon- og Ben Yehuda-gatene, bare to minutters gange fra Middelhavet, og like ved fra byens beste spisesteder og butikker.

The Dave – West er designet av den israelske designeren Agnon Granot, og er en hyllest av 1970-tallets estetikk. Hvert rom byr på et utvalg funn fra loppemarkedet og sterke farger.

Boblebad på taket

Taket på The Dave – West gir gjestene mulighet for å bade i et boblebad, og har et eget spa-behandlingsrom. På lobbynivået samles besøkende på «The Yard», en urban gårdsplass fylt av antikke sitteplasser.

Til frokost kan gjestene besøke en av de to kafeene i nærheten. begge er like populære blant de lokale som blant turistene. Der blir gjestene servert frokost hele dagen. Hotellet byr også på et pop-up-tatoveringsstudio, som bemannes av lokale kunstnere fra Tel Aviv, i tillegg til et skreddersydd barberingskonsept fra Barberia.

Les mer om hotellet her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS