Skifer Hotel. (Foto: Skifer Hotel)
Skifer Hotel. (Foto: Skifer Hotel)

Skifer Hotel inn i Quality-kjeden

Skifer Hotel på Oppdal blir del av hotellkjeden Quality Hotels, som igjen inngår i hotellselskapet Nordic Choice Hotels, som eies av Petter Stordalen.

Publisert
Skifer Hotel på Oppdal blir en del av Nordic Choice Hotels - etter tidligere å ha vært tilknyttet både Rica og Scandic Hotels.
Skifer Hotel på Oppdal blir en del av Nordic Choice Hotels - etter tidligere å ha vært tilknyttet både Rica og Scandic Hotels.

Omgitt av majestetiske fjell, ypperlige skimuligheter, grønne daler, gode fiskevann og ren luft, tilbyr Quality Hotel Skifer en original og sjarmerende ramme for arrangementer og mindre konferanser, konserter, utstillinger eller kick-off for bedrifter. Med seks ulike møterom og en konferansesal på 300 kvm, har hotellet kapasitet til å ta i mot opp til 400 personer.

176 rom og 352 senger

Hotellet består av 176 moderne og komfortable overnattingsrom, derav 33 familierom og har totalt 352 senger. Hotellets suite som består av en stor stue med sofagruppe, peisvarme, spisebord for åtte personer, to soverom for 4 personer, og har en panoramautsikt mot skibakkene. Hotellet har også et velværesenter med treningsrom og badstue, i tillegg til å tilby ulike velværebehandlinger. Lobbyen i første etasje er det naturlige samlingspunkt i hotellet og er et godt utgangspunkt før man besøker restauranten like ved.

– Vi ser frem til å tilknytte oss Nordic Choice Hotels og bli del av Quality-kjeden. Vi forventer at samarbeidet vil bidra til å videreutvikle Oppdal som en attraktiv helårs destinasjon. Vi valgte Nordic Choice fordi vi mener kjedens konsepter og salgsstruktur passer, sier styreleder i Oppdal Hotelldrift A/S, Øivind Carstens.

Flott høyfjellshotell

– Omkranset av 540 tonn med eksklusiv skifer, er hotellet et av de flotteste høyfjellshotellene i hele Norge, og passer som hånd i hanske i vår portefølje. Ambisjonen til Quality Hotels er å tilby konferansehoteller hvor gjesten kommer til dekket bord. Med Quality Hotel Skifer viser vi at vi tar ambisjonen på alvor. Her kan gjestene benytte seg av hotellets velværeavdeling før frokost, møte kollegaer til lunsj og unne seg en skitur på ettermiddagen, sier Eivind Tangvik, Senior Vice President for Quality Hotels.

Quality Hotels har per dags dato 55 hoteller i Norden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Skifer Hotel

* Skifer Hotel på Oppdal ble åpnet 20. oktober 2010

* Hotellet har senere både vært et Rica Partner-hotell og et hotell i Scandic Partner-hotell (etter at Scandic kjøpte opp Rica Hotels), men hotellet går nå inn i Quality Hotels i Nordic Choice Hotels.

* Skifer Hotel eies av Oppdal Hotellinvest AS. Oppdal Hotellinvest AS eies av Arthur og Anders Buchardt, Kjell Inge Røkke og Bjørn Ove Ansnes.

* Oppdal Hotelldrift AS er hotellets driftsselskap. Selskapet er eid av Torkel Schive, Frode Hofstad, Rune Nordstokke og Øivind Carstens.

Powered by Labrador CMS