Scandic To Go på plass i Holmenkollen.
Scandic To Go på plass i Holmenkollen.

Scandic nominert til prisen «Årets Idrettssponsor»

1. februar arrangeres Spot-prisen 2017 av Sponsor- og Eventforeningen, der Scandic Hotels er nominert som «Årets idrettssponsor».

Publisert

– Sport og idrett er et viktig satsingsområde som vi har jobbet målrettet med, sier markedsdirektør i Scandic, Tine Birkeland.

Alt for sporten

«Idretten er en hjertesak for Scandic som satser både mot grasrota, bredde- og toppidrett under mottoet Alt for sporten. Nominasjonen i kategorien årets idrettssponsor kom derfor som en svært gledelig anerkjennelse. Breddeidretten er viktig, og dørene er alltid åpne for alle som driver med idrett. Samtidig støtter Scandic idrettsforbund, lag og foreninger som tar idretten enda lengre. Satsingen bærer økonomiske frukter», heter det i en pressemelding.

Tatt markedsandeler

– Gjennom målrettet satsing på idretten i flere år har vi tatt markedsandeler. Vi hadde en vekst i idrettssegmentet bare i 2016 på hele 35 %. Minst like gledelig er det at Scandic er den foretrukne hotellkjeden for opphold for idrettslag og ved idrettsarrangementer ifølge en ny merkevareundersøkelse utført av Opinion, sier Birkeland.

Sponser både toppidrett og folkefest

For å understøtte målet om å være idrettens hotellkjede var Scandic stolt sponsor av en rekke idrettsgrener og arrangementer i 2016. Scandic sponset blant annet fakkelturneen under Ungdoms-OL, Arctic Race of Norway, Oslo2016/VM i Skiskyting, flere fotballag i eliteserien, Norges Idrettsforbund, håndballandslagene og langrennsjentene.

– Vi jobber målrettet med aktiveringen av sponsoravtalene våre på bredde- og toppnivå, men like viktig synes vi det er å støtte folkefesten under store idrettsarrangementer. Under Arctic Race of Norway inviterte vi hele Bodø til frokost og satte ny verdensrekord med verdens lengste frokostbord på 536,2 meter. Et annet eksempel er The Epic Volley sammen med Rosenborg som gikk viralt med visninger og omtale i alle verdensdeler. Dette ble et skikkelig høydepunkt og vi gleder oss til flere minnerike idrettsøyeblikk i 2017, sier Birkeland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS