Fra Kenya til hotelldirektørstilling i Stavanger

Jens Brandin er ny hotelldirektør på Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger. – Målet er å gi gjestene de beste hotell- og matopplevelsene i Stavanger, sier Brandin, som kommer til Stavanger fra en hotelldirektør-stilling i Nairobi i Kenya.

Publisert
Jens Brandin er ny hotelldirektør på Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger.

Brandin, opprinnelig fra Tyskland, startet i Rezidor Hotel Group i 1999, og har jobbet ved en rekke ulike Radisson Blu-destinasjoner verden over, eksempelvis ved Radisson Blu Hotel i Berlin, i Storbritannia og i Irland. Han har omfattende driftserfaring og har blant annet ledet selskapets hoteller i Kaliningrad og Vilnius. Nå sist kommer han fra stillingen som hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel i Nairobi.

– Et naturlig valg

– Jeg gleder meg til å lede dette flotte hotellet sammen med mine dedikerte, serviceinnstilte kollegaer, sier Jens Brandin i en pressemelding.

– Med sin brede internasjonale erfaring, og søkelys på å skape førsteklasses gjesteopplevelser, var Brandin et åpenbart valg da vi nå skulle ansette ny hotelldirektør, uttaler Norge-sjef for Rezidor (Regional Director), Ronald Smithjes.

Brandin tar over etter Brian Gleeson, som er ansatt som hotelldirektør på Radisson Blu Royal Hotel i København.

Fra Radisson Bøu Royal Hotel i Stavanger.

Suksess norsk tapas

Hotellets suksessrestaurant 26 North Restaurant & Social Club har siden åpningen for ett år blitt populær. I løpet av få måneder mottok restauranten strålende matanmeldelser og topplassering på TripAdvisor.

Målsettingen er å gi gjestene de absolutt beste matopplevelsene i Stavanger, sier Jens Brandin.

Nyoppusset hotell

Nyrenoverte Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger ligger i sentrum, nær jernbanestasjonen og 15 minutter fra flyplassen. Hotellets 215 rom og suiter er pusset opp i tre moderne stiler; Urban, Nordic Style og Naturally Cool. Hotellet har også et eget nyrenovert velværesenter med boblebad, avslapningsområde og svømmebasseng. Hotellets fem møterom har plass til opptil 130 deltakere.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS