Christer Berens. (Foto: Christer Berens/Orrefors)

Solera kjøper Christer Berens' selskaper

Solera Beverage Group kjøper Christer Berens' importselskaper Vinkilden AS og Sommelier AS, samt merkevaren Cuvée Christer Berens.

Publisert
Christer Berens. (Foto: Christer Berens/Orrefors)

Vinkilden og Sommelier vil fortsette som egne enheter, og skal vokse videre i Solera. Merkevaren Cuvée Christer Berens vil videreføres i Stenberg & Blom. Christer Berens vil også utvide sitt engasjement som konsulent for Solera, og bidra til å forsterke vinsatsningen fremover.

– Jeg ser frem til å bli en del av Solera-familien. Nå vil jeg kunne arbeide enda mer rendyrket med min store lidenskap, nemlig vin, sier Christer Berens.

Skape verdier for fremtiden

Christer Berens. (Foto: Arkiv)

Berens vil som konsulent videreutvikle Cuvée Christer Berens ved å hente frem nye viner. Han vil også bidra med kunnskap og relasjoner på tvers av Solera-selskapene.

– Med dette forsterker vi vår vinsatsning ytterligere, og vi har stor tro på at vi sammen med Berens vil skape verdier for fremtiden, sier administrerende direktør i Solera Beverage Group, Ole Petter Wie.

Sier opp engasjementet med TV2

Sommelier AS ble etablert i 2006. Porteføljen har flere basis listeføringer, og har gode produsenter fra først og fremst Frankrike og Italia.

Vinkilden AS ble etablert i 2002, og importerer blant annet Valpolicella-produsenten Antiche Terre.

Christer Berens har gitt ut flere mat- og vinbøker, han er en profilert kursholder, og er for mange kjent fra «Nytelsesfredag» i P4 og som vinekspert i TV2. Han sier nå opp sitt engasjement hos TV2.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS