«Joppe» Gjelseth. (Foto: Mat & Drikke-Gruppen)
«Joppe» Gjelseth. (Foto: Mat & Drikke-Gruppen)

«Joppe» Gjelseth skal drive Christiania

Restaurantfamilien Gjelseth gir sønnen «Joppe» Gjelseth det ærefulle oppdaget å bygge opp Christiania (tidligere Café Christiania) i Oslo.

Publisert
 Christiania. (Foto: Mat & Drikke-Gruppen)
 Christiania. (Foto: Mat & Drikke-Gruppen)

«Joppe» Gjelseth (25) står på egne bein med nytt «dinner&drinks- konsept» i de ærverdige lokalene til Christiania – vegg i vegg med Stortinget.

Jobbet med utviklingen av konseptet

Gjelseth er Kristin H. Gjelseth og Pål Gjelseths yngste sønn, og de er henholdsvis deleier av Drueklasen AS (og Olivia) og Mat & Drikke-gruppen.

Café Christiania. (Foto: Mat & Drikke-Gruppen)
Café Christiania. (Foto: Mat & Drikke-Gruppen)

– Gjelseth kommer rett fra jorda-rundt seiltur med seks andre kompiser. Han har jobbet med utviklingen av konseptet, interiøret og opplæring av personalet frem mot åpning denne uken, opplyser den nye kommersielle direktøren i Mat & Drikke-gruppen, Richard Paulsen.

Gammelt møter nytt

– Det er gjort store investeringer, og jobbet lenge med å utvikle et konsept som skal treffe Oslo-publikumet. Christiania skal være restauranten og baren som glir over i pulserende natteliv i helgene. Dette er stedet hvor gammelt møter nytt, og der antikviteter er knyttet sammen med moderne design i et unikt lokale. Gjestene vil møte vertinner i døren, og med seg på laget har «Joppe» en ny kjøkkensjef, som tidligere har arbeidet på Hanami og vært barsjef fra Nodee sky, opplyser Paulsen.

I kveld, fredag 19. januar, er det åpningsfest på Christiania.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS