Petter A. Stordalen er kåret til Nordic Hotel Professional of the Year 2017. (Foto: Olof Grind))

Stordalen kåret til årets hotelleder i Norden

Under Nordens ledende investerings og -utviklingskonferanse for hotellbransjen, NHC Conference i København, ble Petter A. Stordalen kåret til «Nordic Hotel Professional of the Year 2017».

Publisert

Prisen Nordic Hotel Professional of the Year deles ut hvert år for å anerkjenne lederskap i hotellbransjen og i utviklingen av det nordiske hotellmarkedet. Den ble delt ut i København onsdag 31. mai 2017.

Petter A. Stordalen. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– 2017 har så langt vært et helt fantastisk år for Strawberry og Nordic Choice Hotels. Vi har vunnet store, viktige kontrakter, som på Copenhagen Airport, og landet flerårige prosjekter som At Six og Hobo på Brunkebergstorg i Stockholm. Men vi er langt fra ferdig. Vi har skikkelig rev i seilene, og denne prisen oppmuntrer oss til å fortsette å investere og ruste oss for videre vekst, sier Petter A. Stordalen, eier av Strawberry og Nordic Choice Hotels.

Opprettet Strawberry

Opprettelsen av Strawberry-konsernet, kombinert med annonseringen av en rekke store og prestisjetunge prosjekter, var ifølge juryen avgjørende for at Stordalen stakk av med prisen. I juryens begrunnelse heter det:

Petter A. Stordalen har i mange år vært en klar leder innen den nordiske hotellbransjen, med Nordic Hospitality Group som en ledende operatør, og en sterk portefølje med hotelleiendom og utviklingsprosjekter.Med etableringen av den nye paraply-organisasjonen Strawberry, har posisjonen blitt befestet med annonseringen av en rekke prestisjeprosjekter som Comfort Hotel Arlanda, At Six og Hobo, Posthuset i København og Clarion og Comfort Hotel Copenhagen Airport, for å navngi et uttak drifts- og eiendomsprosjekter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS