Scandic Holmenkollen Park. (Foto: Scandic Hotels)
Scandic Holmenkollen Park. (Foto: Scandic Hotels)

Håper amerikansk realityserie gir flere gjester

I den 13. sesongen av TV-programmet «The Bachelorette» er ungkarskvinnen, Rachel Lindsay, på gruppedate med sine beilere på Scandic Holmenkollen Park. Nå håper hotellet at eksponeringen vil bidra til enda flere amerikanske gjester.

Publisert
Uteserveringen på Scandic Holmenkollen Park. (Foto: Scandic Hotels)
Uteserveringen på Scandic Holmenkollen Park. (Foto: Scandic Hotels)

Episoden ble vist på den amerikanske TV-kanalen ABC i går, 26. juni.

– Det er veldig gøy at et så populært amerikansk TV-program ville legge innspillingen til oss. Det er en unik mulighet til å vise frem vårt historiske hotell til en viktig målgruppe, sier salgsdirektør ved Scandic Holmenkollen Park, Nina Hilland i en pressemelding.

En spesiell gruppedate og festen etter roseseremonien i episode 5, er blant scenene som ble filmet på hotellet.

Verdifull eksponering for Oslo

«Ungkarskvinnen» har ukentlig 11 millioner seere i USA og er blant de ti mest populære reality-seriene i landet. I tillegg vises serien 225 andre steder i verden, noe som betyr enorm eksponering for de lokasjonene som er med i serien. Visit Oslo er opptatt av å legge til rette for internasjonal markedsføring av Oslo og har bidratt med tilrettelegging av arrangementet:

– Vi jobber for å skape så mye oppmerksomhet og trafikk til Oslo som mulig, så det er klart at denne eksponeringen er viktig. Når vi ser på antall internasjonale gjestedøgn i Oslo, er USA på femteplass. Takket være flere direkteflyvinger fra Oslo til flere amerikanske byer har turismen økt, sier administrerende direktør i Visit Oslo, Christian Lunde.

Amerikanerne strømmer til

Tall fra Visit Oslo viser at amerikanske gjestedøgn økte med 80 prosent fra 2012 til 2016. Hilland bekrefter at turismen fra USA blir viktigere og viktigere.

– Vi er et internasjonalt hotell med gjester fra hele verden. Det siste året har vi merket at amerikanerne har blitt mer lystne på å besøke Skandinavia, blant annet på grunn av den lave kronekursen. Derfor var det ikke nei i min munn når denne muligheten kom, sier Hilland.

Store forventninger

Rachel Lindsay er ikke bare den 13. ungkarskvinnen, hun er også den første afroamerikanske hovedpersonen etter totalt 33. sesonger av den populære reality-serien. Hun deltok i forrige runde av «The Bachelor», og ble fort seernes favoritt. Forventningene er med andre ord enorme.

– Lindsay var like smart og søt i virkeligheten som hun fremstår på TV, og lot seg ikke pille på nesen, sier Hilland som fulgte med på innspillingen så lenge de var på Scandic Holmenkollen Park.

Det ble en opplevelse som var noe utenom det vanlige for hotelldirektøren.

– Det var med skrekkblandet fryd at vi tok imot et produksjonscrew på 140 personer. Men etter at en Hollywood-produksjon filmet flere scener hos oss i fjor, var vi bedre rustet til å ta imot en produksjon som dette, sier Hilland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS