Moxy Hotels skal etablere seg i Tromsø. Både fellesarealer og resepsjon blir å finne i toppetasjen. (Foto/illustrasjon: Moxy Hotels)

Moxy Hotels til Tromsø

Moxy Hotels skal etablere et nytt hotell på Langnes i Tromsø. Hotellet får over 200 rom. Det nye hotellet forventes å åpne dørene på slutten av 2021.

Publisert

Dette blir det tredje Moxy-hotellet som åpnes i Norge. Fra før har Marriott et hotell etablert, Moxy Oslo X, og et under oppføring i Bergen.

Moxy Hotels er en del av Marriottkjeden.

Resepsjon og fellesarealer i toppetasjen

Tromsø er en destinasjon for eventyrlystne turister der reisende kommer for å oppleve den spektakulære naturen.

– Vi er opptatt av å tilby en unik hotellopplevelse. I Tromsø er naturopplevelsene viktige og vi har derfor valgt å ha resepsjonen og fellesarealene i toppetasjen. På denne måten vil alle våre gjester få nyte godt av den spektakulære utsikten fra 11. etasje mens de nyter et bedre måltid eller tar seg en drink», sier konsernsjef og prosjektansvarlig i driftsselskapet Core Hospitality, Per Denker Sørensen.

Denker Sørensen, som samarbeider med Moxy Hotels, forklarer at de har jobbet lenge med konseptet som skal gjøre det mulig å reise på budsjett men samtidig få en fullverdig hotellopplevelse.

– Vil skille seg ut

– Vi satser på såkalte «Fun Hunters» og ha omfattende tilbud for gjester og lokallivet med musikk og underholdning, uttaler han.

– Moxy Tromsø vil trolig bli et unikt hotell som vil skille seg vesentlig ut fra de øvrige hotellkjedene i byen. Vi ser frem til å drifte Marriotts nordligste hotell, sier Per Denker Sørensen videre.

Valg av samarbeidspartnere

Daimyo har valgt å utvikle Moxy Hotels i samarbeid med den danske hotelloperatøren Core Hospitality, som også skal drive Moxy i København og Bergen.

En ny internasjonal aktør vil løfte kvaliteten på hotelltilbudene i Tromsø, og samtidig sikre riktig profil for hotellet.

– Vi i Daimyo ser fram til å vokse videre i Tromsø og til å samarbeide med Core Hospitality. Sammen vil vi etablere et attraktivt hotell som vil være et godt tilskudd til forretnings og reiselivet i Tromsø og Nord Norge», forteller prosjektansvarlig hos Daimyo Eiendom AS, Anne Aubert, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Moxy Hotels

Moxy Hotels er Marriott Internationals nye merkevare, som har søkelys på millenniumsreisende og deres reisepreferanser.

Som et boutiquehotellkonsept for neste generasjon reisende, er Moxy et nytt og innovativt merke som kombinerer stilfull design og personlig service med en rimelig pris.

Moxy Hotels er med i selskapets prisbelønte lojalitetsprogram - Marriott Bonvoy.

Les mer på Moxyhotels.com

Core Hospitality

Core Hospitality er et dansk selskap som drifter hoteller for flere internasjonale kjeder.

Som uavhengig operatør kan Core Hospitality tilby sine samarbeidspartnere et konsept som er skreddersydd hotellets destinasjon.

Core Hospitality er søsterselskap Zleep Hotels. Dette gir sterke synergieffekter for effektiv drift av ulike hotellkonsept.

Les mer på Corehospitality.dk

Daimyo

Daimyo AS er et norsk investeringsselskap som investerer i bærekraftige virksomheter og eiendom.

Tilnærmingen er langsiktig og aktiv med en ambisjon om å bidra til verdiskapning, konkurransekraft og bærekraft.

Daimyo eier fra før av Kvitebjørn Varme AS samt diverse eiendommer for utleie i Tromsø.

Les mer på Daimyo.no

 

Powered by Labrador CMS