NKL Narvik med storsatsing på samisk matkultur. Fra venstre Martin Jönsson, Thomas Holmstrøm og Vegard Stormo. (Foto: NKL Narvik)
NKL Narvik med storsatsing på samisk matkultur. Fra venstre Martin Jönsson, Thomas Holmstrøm og Vegard Stormo. (Foto: NKL Narvik)

Satser stort på samisk matløft

Norske Kokkers Landsforening, Narvik (NKL Narvik) ønsker å være et lokomotiv i regionen for mat og matkultur. Tema er det arktiske og urørte kjøkken, og da spesielt det samiske med sin mystikk og ærbødighet for naturen.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS