ProWein 2020, som skulle blitt arrangert om 14 dager, er avlyst. (Skjermdump fra Prowein.de)

Avlyser ProWein 2020 på grunn av korona-viruset

Den store vinmessen ProWein er utsatt på grunn av spredningen av korona-viruset. Årets messe skulle egentlig blitt arrangert i Düsseldorf i Tyskland fra 15. til 17. mars. ProWein er utsatt til 2021 (21. til 23. mars). Den store InterNorga-messen i Hamburg er utsatt fra mars til juni 2020.

Messe Düsseldorf informerte i helga at den store vinmessen ikke vil gå som planlagt, og er utsatt til 21. til 23. mars neste år.

Tyske helsemyndigheter har anbefalt arrangøren å avlyse årets messe. Med tanke på den betydelige økningen av antall smittede personer og usikkerhet blant mange messeutstillere og besøkende, har arrangøren valgt å følge rådet fra de tyske myndighetene.

Våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte stoler på oss, ikke bare når det gjelder profesjonell og vellykket håndtering av store internasjonale arrangementer i Düsseldorf; de kan også ha denne tilliten til oss når vi tar beslutninger om kritiske situasjoner av hensyn til deres sikkerhet, uttaler administrerende direktør for Messe Düsseldorf, Werner M Dornscheidt.

ProWein 2019 hadde mer enn 6900 utstillere fra 142 land. Vinmessen hadde 61 500 besøkende i fjor.

I tillegg til ProWein, har Messe Düsseldorf har også avlyst messene Wire, Tube, Beauty, Top Hair and Energy Storage Europe.

InterNorga utsatt

Den store horecamessen InterNorga i Hamburg skulle vært arrangert 13. til 17. mars.

Den er nå utsatt til juni, nærmere bestemt 20. til 24. juni

Les også: Smak 2020 tar grep for å hindre smitte av korona-virus

Les mer på Prowein.de

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS