Visekonsernsjef Ole-Christian Hallerud. (Foto: Gry Traaen)

Utsetter husleie til serveringssteder og butikkleietakere

Olav Thon Gruppen har i dag besluttet å gi betalingsutsettelse til alle sine serveringssteder og butikkleietakere i Norge, som er rammet av likviditetsproblemer som følge av koronakrisen.

På grunn av koronasituasjonen i Norge og hvordan dette direkte påvirker økonomien til butikker og leietakere på Olav Thon Gruppens norske kjøpesentre og eiendommer, er det iverksatt tiltak for å hjelpe konkurstruede bedrifter.

Veldig dramatisk

Olav Thon Gruppen eier og forvalter totalt 79 kjøpesentre i Norge og 11 i Sverige. (Foto: Sandvika Storsenter)

– Olav Thon Gruppen opplever situasjonen rundt korona-krisen som dramatisk for norsk varehandel. Omsetningen for mange av våre leietakere er nærmest over natten blitt borte. Vi håper myndighetene snarest treffer målrettede tiltak mot norsk varehandel slik at vi ikke risikerer utradering av en hel bransje, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen, Ole-Christian Hallerud.

Betalingsutsettelse

– Olav Thon Gruppen har i dag besluttet å gi betalingsutsettelse til alle våre serveringssteder og butikkleietakere i Norge som er rammet av likviditetsproblemer som følge av korona-krisen. For øvrig har vi løpende dialog med enkeltleietakere for å finne individuelle løsninger for de som står i fare for å gå konkurs, sier Hallerud.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS