Foto: Nordic Choice Hotels

Magisk åpningsfest i Stockholm

Hotelleier Petter A. Stordalen gjennomførte to legendariske illusjonsnumre, som blant annet inkluderte en motorsykkel og et sylskarpt sverd, da to hoteller og en restaurant ble åpnet i Stockholm.

Publisert

Hotellene Six og Hobo, samt restauranten Tak, ble offisielt åpnet fredag kveld. Om lag 1000 mennesker overvar åpningen.

Les også: Stordalen med to nye hoteller og en restaurant i Sverige

Gunhild og Petter Stordalen på åpningsfesten.

– Største og mest komplekse hotellprosjektet

På åpningsfesten avslørte Stordalen at hotellprosjektet ved Brunkebergstorg hadde vært det største og mest komplekse han hadde vært med på. Ved ferdigstillelsen var det derfor duket for en skikkelig magisk feiring. De 1000 inviterte gjestene fikk blant annet se artister som Sabina Ddumba, Petter Alexis, Mike Perry, Damn och DJ Phaxx. Nour El-Refai var konferansier og loset gjestene gjennom programmet for kvelden.

Foto: Nordic Choice Hotels.

– Vi har nå landet Stockholms største og mest komplekse hotellprosjekt gjennom tidene, og vi er utrolig stolte. Men ikke la det være noen som helst tvil, dette er bare begynnelsen på Nordic Choice Hotels sitt Stockholms-eventyr, sier Stordalen.

Utfordret tyngdekraften

«Et kollektivt gisp gikk gjennom salen da Stordalen, sittende på en Harley Davidson, dukket opp på scenen ut av tynne luften. Gjestene ble også vitne til at Stordalen utfordret tyngdekraften ved å balansere på spissen av et sylskarpt sverd, to meter over bakken», heter det i en pressemelding fra Nordic Choice Hotels.

Hotell handler om å skape opplevelser som overgår forventningene. Som overrasker og begeistrer. Mange vil kalle det magi, men magi finnes ikke. I virkeligheten heter det hardt arbeid. Og det, kombinert med mennesker fylt av energi og gjennomføringskraft, skaper magiske gjesteopplevelser. Det har vært vårt søkelys når vi i dag vekker Brunkebergstorg til liv igjen, sa eier og styreleder Petter A. Stordalen under åpningen.

Et nytt nav i byen

Høsten 2014 ble det klart at Nordic Choice Hotels hadde vunnet storkontrakten for å bygge to unike hoteller og en restaurant på Brunkebergstorg. Etter mer enn to års arbeid var Stockholms største hotellprosjekt noensinne klar til å ta imot sine første gjester 23. mars. Fredag 19. mai var det klart for åpningsfesten.

– På mindre enn to måneder har At Six, Hobo og Tak etablert seg som friske pust i Stockholm. En tiltagende strøm av mennesker kommer hit for å se transformasjonen til denne bydelen, som tidligere var forbeholdt banker, departementer og grå dresser. Nå syder det av liv igjen, og Brunkebergstorg er i ferd med å bli det nye naturlige navet i byen, sier Stordalen i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS