Foto: Nordic Choice Hotels

Nordic Choice: En populær arbeidsplass

Universum-undersøkelsen gjennomføres hvert år og har som formål å kartlegge Norges mest attraktive arbeidsgivere, ifølge norske studenter. I 2018 sier flest studenter at dersom de skulle jobbet innenfor turisme, så ville de valgt Nordic Choice Hotels. Selskapet lander også en 16. plass blant økonomistudenter.

Publisert

– Hotellbransjen har gjennomgått enorme endringer de siste 15 årene, og kompetansen som trengs i dag er en annen enn tidligere. Derfor er vi helt avhengig av nye krefter, og er glade for at vi treffer så godt blant studentene. Med store vekstplaner kommer vi til å trenge stadig flere flinke folk i fremtiden, så jeg gleder meg til å treffe på respondentene på våre hoteller og hovedkontorer i Oslo og Stockholm i årene som kommer, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, i en pressemelding.

Omdømme, synlighet og attraktivitet

Universum er et svensk selskap som i 1988 begynte med undersøkelser for å kartlegge landets mest attraktive arbeidsgivere for studenter.

I dag jobber organisasjonen i flere land, og funnene i undersøkelsene brukes til å evaluere omdømme, synlighet og attraktiviteten til ulike bedrifter nasjonalt. Dette er resultatet av målrettet jobbing, ifølge selskapets HR-sjef Karin Sjøgren.

– Vi har satset stort på å øke synligheten rundt våre verdier og vår kultur de siste årene. Vi har deltatt på karrieredager ved universiteter og høyskoler, vist frem våre jobbmuligheter og medarbeidere i sosiale medier, og etablert utradisjonelle rekrutteringsmetoder som talentjakten. I tillegg ser vi at vi lykkes med løfte frem ungdommen. Åtte av 13 på NHO Reiselivs liste over unge ledere er fra Nordic Choice Hotels, og i Universum-undersøkelsen var vi topp fire blant selskaper studentene assosierer med ledermuligheter. Det er vi stolte av, sier Sjögren.

Også samarbeidspartnere

Hun påpeker at flere av samarbeidspartnerne til Nordic Choice Hotels også er populære blant studentene.

– Det er hyggelig å se et økt søkelys på studentene de seneste årene, og vi vil gjerne rette gratulasjoner til alle våre samarbeidspartnere, som gjorde det veldig bra på Universum-listene, sier Sjögren.

Universum-listene ble sluppet 3. mai 2018.

Se hele listen her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS