Pizza med scampi har blitt en favoritt – og så tar det seg så godt ut her på Sirevåg, plassen for havets delikatesser ifølge Svein. Westlund Karlsen. (Foto: Lise Bjelland)
Pizza med scampi har blitt en favoritt – og så tar det seg så godt ut her på Sirevåg, plassen for havets delikatesser ifølge Svein. Westlund Karlsen. (Foto: Lise Bjelland)

Pizzasmeden i Rogaland

Smaken av saftig italiensk pizza, laget i egenprodusert pizzaovn, er rett og slett blitt realiteten for Svein Westlund Kristiansen, smeden som brukte oljenedgangstider til å sette fart på folks pizzabaking.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS