Anita Krohn Traaseth er styreleder i Stiftelsen Norsk Gastronomi. (Foto: Truls Quale/Cappelen Damm, arkiv)
Anita Krohn Traaseth er styreleder i Stiftelsen Norsk Gastronomi. (Foto: Truls Quale/Cappelen Damm, arkiv)

Styret i Stiftelsen Norsk Gastronomi

Dette er det nye styret i Stiftelsen Norsk Gastronomi, som blant annet står bak de norske konkurransene Årets kokk, Årets unge kokk og Årets kokkespire, samt Norges deltakelse i Bocuse d’Or-konkurransene.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS