Nytt om navn
-
Tatt ut på yrkeslandslaget
-
Ny sjef for Compass Group i Norge
-
Ny administrerende direktør for ISS i Norge
-
Endringer i ledelsen hos Grilstad
-
Tar over ledelsen for Bama Storkjøkken
-
Norgesmester i kaffebrenning, nå er han klar for VM
-
Tine samarbeider med Martin Ødegaard
-
Håndverksheder til Stiansen
-
Selg Norge-prisen til Stiftelsen Norsk Gastronomi
-
Hederspris til Arne Brimi
-
Heder til Kavli-sjef
-
Ny driftsdirektør for Elgstua
-
Backpackeren i Heimr
-
Fikk fast stilling på hotell via Time2Staff
-
Fra Hotel Norge til Opus XVI
-
Ny driftsdirektør for Heimr Collection
-
Ny hotelldirektør for Sandefjord-hotell
-
Fra Saga Hotel i Oslo til Riddergaarden på Beitostølen
-
Årets andre Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Ny ambassadør på Ambassaden
-
Stiansen hedret av Bocuse d’Or Norge
-
Skal lede Classic Norway Hotels’ nyeste satsing
-
Hansa Borg og Solera Norge styrker laget
-
Fra Coor til SiO
-
Hedret for sin akevitt-entusiasme
-
Michaels-lærlingene var aller best
-
Dette er frokostkåringens hemmelige jurymedlem
-
56. årgang med magasinet Horeca
-
Ny generalsekretær for Norges Birøkterlag
-
Gladkokken åpner restaurant i Østbanehallen
Hotell
-
Unike Hoteller har kjøpt Utsikten Hotell
-
«Nye» Radisson Blu Royal Garden Hotel
-
Det som blir Nord-Norges største hotell, har fått sitt navn
-
Inn i De Historiske
-
Strawberry med Finlands største hotell
-
Nytt finsk Quality-hotell
-
Anerkjent Tjøme-hotell til Up North
-
Strawberry forlenger med vestlandshoteller
-
Smaksmeny fra fjordene, fjellene og dalene
-
Enklere å bli merket
-
Scandics ledertalenter
-
Nytt First-hotell
-
Ny driftsdirektør for Elgstua
-
Backpackeren i Heimr
-
Dette er Bodøs nye utstillingsvindu
-
Ole Bull Hotel & Apartments i ny forfatning
-
Hotellkonsern oppnådde viktige milepæler
-
Kundene er fornøyd med Thon Hotels
-
Fra Hotel Norge til Opus XVI
-
Ny driftsdirektør for Heimr Collection
-
Nyoppusset Radisson Blu Scandinavia Hotel i København
-
Nytt First-hotell i Stockholm
-
Ny hotelldirektør for Sandefjord-hotell
-
Fra Saga Hotel i Oslo til Riddergaarden på Beitostølen
-
Årets andre Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Åpner stadig nye hoteller – nå henter Citybox mer penger
-
Dette vil nordmenn ha i minibaren
-
Lanserer miljørapport for konferanse og event
-
Skal lede Classic Norway Hotels’ nyeste satsing
-
Markerer oppkjøp med navnebytte
Restaurant
-
Juniorkokk på Geitmyra fikk møte Gaggan
-
Kåret til verdens beste restaurant i 2024
-
Oslo-restaurant til topps i The Nordic Prize
-
Leker med maten til tre stjerner
-
54 norske restauranter listet i Michelin-guiden i 2024
-
Tre stjerner til Re-Naa, to til Kontrast
-
Fortsatt Michelin-stjerne til «nye» Mon Oncle
-
Restaurant Betong listet i Michelin-guiden
-
Enklere å bli merket
-
Aldri et år uten millionoverskudd
-
Du må friste hjemmekjære gjester
-
Årets andre Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Michelin-guiden til Litauen
-
Ny ambassadør på Ambassaden
-
Rekordhøy bonusutbetaling
-
Skal drifte serveringstilbudet i Kulturhuset i Namsos
-
Streik avverget
-
Fortsatt mekling
-
50 000 mennesker har stemt; dette er de beste restaurantene i Norge
-
Fare for streik fra mandag
-
Michelin-restaurant i «Mee Too»-sak
-
56. årgang med magasinet Horeca
-
Pincho Nation til Drammen
-
Restauranter sender mat med drone
-
Gladkokken åpner restaurant i Østbanehallen
-
Wood Hotel Bodø åpner restaurant Attme på Bodøs tak
-
Den stille servicen
-
Får ansvar for avtaler verdt en halv milliard
-
Årets handelsbedrift i trondheimsregionen
-
Tjuvholmen Foodiefestival for fjerde gang
Bocuse d'Or
-
Svenske hjalp USA til seier i Bocuse d’Or Americas
-
Håndverksheder til Stiansen
-
Selg Norge-prisen til Stiftelsen Norsk Gastronomi
-
Stiansen hedret av Bocuse d’Or Norge
-
Medaljestatistikk i Bocuse d'Or og Bocuse d'Or Europe
-
Bocuse d’Or Europe 2024: Veldig jevnt i toppen
-
Skandinavisk dominans - igjen
-
Har levert varene
-
Dette serverte Werkland på hjemmebane i Trondheim
-
Norge er klare
Hotellfrokost
-
Vant matsvinnpris for 60-årsfeiring
-
Markerte den nasjonale frokostdagen
-
Årets hotellfrokostkåring i gang
-
Dette er frokostkåringens hemmelige jurymedlem
-
Svolvær-hotell tilbake på frokosttoppen
-
Har satt dagsorden for den norske hotellfrokosten: 17 pallplasser på 17 forsøk
-
Dette er finalistene i årets hotellfrokost-kåring
-
Hvilke hoteller går til finalen i frokostkåringen?
-
Her er semifinalistene til Twinings Best Breakfast 2023
-
Endringer i kåringen av landets beste hotellfrokost
Drinker og drinkoppskrifter
-
Villmarksgin med tyttebær
-
Lanserer ny og banebrytende norsk gin
-
– Tang og tare i drinkene er fremtiden
-
Whisky og gin i en flaske
-
Jule- og vinterdrinker med Lillet
-
Suksess med sort rom
-
Juleakevittdrinkene med wow-faktor
-
Lanserer alkoholfri cocktailmeny
-
Kule drinker fra Stavsøien og Hildonen
-
Slik tar du GT-en til neste nivå
-
Bacardidrinker fra Cuba
-
Slik kan du pimpe opp klassikeren gin og tonic
-
17. mai-tips fra Grand Hotel Oslo
-
17. mai-drinker med nasjonalbrennevinet
-
Ny, «vill» smak fra Absolut
-
Karibisk rom produsert med fransk omtanke
-
Akevittens dag: Perfekt i drinker
-
Smaken av vår og sommer
-
Vårlige drinker med Jack Apple
-
Bartendernes beste gindrinker
-
Unike cocktails fra Himkok
-
Cocktails på fat
-
150 år med Lillet
-
En av sommerens drinker
-
Kan bli en av sommerens favoritter
-
Drinker med Nuet Dry Aquavit
-
Kast glans over nasjonaldagen
-
Påskedrink med smak av appelsin
-
Fyldig og elegant rom
-
Mocktail på Steffensens bokmeny
-
Slik infuserer du vodka
-
Tenk nytt – Pink «Different»
-
Sommerdrinker med smak av cognac
-
Hibiskus og salt karamellskum er sommerens smaker
-
Lanserer boule- og ginopplevelse i Oslo
-
Smaken av nordisk sommer
-
«Milkshake» med Amarula
-
Vant med drink inspirert av norsk landbruk
-
Fyll cocktailglasset med norske råvarer
-
Fredagscocktail fra Steffensen
-
Lanserer alkoholfri Martini
-
Honninglikør i vinterens drinker, desserter og godteri
-
Absolut(t) noe utenfor boksen
-
Håndverksgin fra Piemonte
-
1,6 millioner flasker Harahorn Gin på fem år
-
Naturlige drinker til lysere dager
-
Ny svensk alkoholfri sprit
-
Cocktails med whisky til kalde vinterdager
-
Alkoholfri aperitiff lanseres i Norge
-
En forfriskende måte å nyte champagne
Horecajus fra Kluge
-
Styrket satsing på juridisk rådgivning til Horecas lesere
-
Gratis webinar med Horecas faste arbeidsrettseksperter
-
Korona-endringer: Nyttig og praktisk om økonomiske tiltak og frister, betaling og lempninger på skatte og avgiftsområdet
-
Slik gjennomfører bedriften din en nødvendig permittering
-
Webinar om permittering på grunn av koronakrisen
-
Koronaviruset: Siste nytt for arbeidsgivere i horecabransjen
-
Koronaviruset – dette må du vite om permittering, sykepenger og arbeidsgivertiltak
-
Nå må du oppdatere rutinene for varsling på arbeidsplassen
-
Kostnadsdekning til arbeidstakers utdanning
-
Rett og galt når du lager sluttavtaler
-
Endring av stilling og arbeidsoppgaver
-
Ett år med GDPR i horecabransjen
-
Enklere merverdiavgift med én sats?
-
Leveranser til offentlig sektor – fallgruver og kjøreregler
-
Vanskelige arbeidstakere