For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Stolte medaljevinnere. Fra venstre: Tore Sundfær (produksjonsmedarbeider, kokk), Håvard Gausen (daglig leder for Inderøy slakteri) og Svein Harald Kirknes, (produksjonsleder/pølsemaker).
Stolte medaljevinnere. Fra venstre: Tore Sundfær (produksjonsmedarbeider, kokk), Håvard Gausen (daglig leder for Inderøy slakteri) og Svein Harald Kirknes, (produksjonsleder/pølsemaker).

Norges beste kjøttboller kommer fra Inderøy

Inderøy Slakteri sikret seg nok en gullmedalje under årets NM i kjøttprodukter, arrangert av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Slakteriets kjøttboller gikk helt til topps i kategorien kjøttkake/-bolle – i konkurranse med 28 andre produkter.

Powered by Labrador CMS