Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Klart for Årets Matgledebedrift 2018

Det er igjen klart for konkurransen Årets Matgledebedrift, som Tine Partner står bak.

Publisert

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede, heter det i en melding fra Tine Partner.

Solborg Bo- og aktiviseringssenter ble vinneren i konkurransen Årets Matgledebedrift 2017. Fazer DEG 16 kom på andreplass.

Les også: Solborg Bo- og aktivitetssenter ble Årets Matgledebedrift 2017

Frist 8. juni

Ønsker du å nominere deg selv eller et av dine steder? Ta kontakt med en i TINE Partner eller send e-post til brita.unnerud@tine.no for mer informasjon.

Frist for å sende inn nominasjonen er fredag 8. juni 2018.

Du kan lese mer om konkurransen her

Kåring i oktober

Kåring av vinneren av Årets Matgledebedrift 2018 foregår på Ostens Dag i Oslo torsdag 25. oktober, og i den forbindelse inviteres finalistene til arrangementet.

Vinneren av Årets Matgledebedrift 2018 vinner en tur til Bocuse d’Or Lyon for to personer i januar 2019. Sølv- og bronsevinnerne får hver sin fagdag med matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og konditoransvarlig Bernhard Azinger fra TINE Partner.

Juryen

Vinnerne blir kåret av juryen som består av gullvinner Bocuse d'Or 2015, mesterkokk Ørjan Johannessen, og følgende fra TINE Partner: sjefkundeutvikling Kenneth Myklebust, matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og kundeprogramansvarlig Brita Unnerud.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS