Radisson Blu-hotellet i Ålesund blir til Quality i september. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Ålesund-hotell fra Radisson Blu til Quality

Radisson Blu Ålesund blir til Quality Hotel Ålesund fra 1. september. Dette blir det andre Quality-hotellet i byen på Sunnmøre.

Publisert
Fra Radisson Hotel Group til Nordic Choice Hotels. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Med både fjorder og fjell som omgivelser, er Ålesund en by som tiltrekker seg reisende i et stadig økende antall. Byen er en arkitektonisk perle og det naturlige sentrum for hele Sunnmøre.

– Det er alltid med stolthet vi ønsker nye hoteller velkommen i Nordic Choice-familien, men dette er ekstra gledelig. Vi merker godt at Ålesund bare vokser i popularitet, både blant nordmenn og turister, og vi ser frem til å kunne tilby våre gjester et nytt hotell med stort potensial og ypperlig beliggenhet like ved hurtigrutekaien, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, i en pressemelding.

Utvidet partnerskap

Quality Hotel vil stå for driften av hotellet som eies av Midstar. Eiendomsselskapet og Nordic Choice Hotels samarbeider fra før om 12 hoteller på ni ulike destinasjoner i Skandinavia.

– Byttet av operatør vil gi Nordic Choice sine stamgjester flere nye fordeler takket være det sterke lojalitetsprogrammet Nordic Choice Club. Vi er strålende fornøyd med hvordan Nordic Choice Hotels driver 12 av hotellene i Midstar Hotels´ portfolio, sier partner i Midstar, Ola Stendebakken.

Hotellet ble bygd i 2000, men er oppført for å passe inn med jugendstilen som kjennetegner byen hvor Riksantikvaren vurderer store deler til å være av nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Flesteparten av de 131 gjesterommene har sjøutsikt, og med både bryggerestaurant og takterrasse.

Søkelys på publikum

En 260 m2 stor bankettsal inngår i totalt 650 m2 konferansefasiliteter. Med konferanseeksperten Quality Hotel som driver, kan man være sikker på at møtet er i de beste hender. Sammen med Midstar vil man også starte planleggingen av videreutvikling av hotellets fasiliteter, med publikumsområdene i fokus frem mot sommeren 2019.

– Vi skal sette vårt preg på hotellet, men samtidig bevare dets egenart. Med plassering midt i sentrum, men likevel med sjøen som nærmeste nabo, ligger alt til rette for at Quality Hotel Ålesund blir et sted både sunnmøringene, businessgjester, fritidsgjester og turister møtes og trives, sier Silseth.

Nordic Choice Hotels har fra før Quality Hotel Waterfront og Hotel Brosundet i Ålesund.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS